Asta da noroc! Barbatul a fost muscat de un sarpe veninos, atacat de un urs si aproape mancat de un rechin, dar a supravietuit VIDEO

Publicat: 23 Apr. 2018, 22:00 Life

Barbatul a fost atacat si muscat, pe rand, de creaturile periculoase.

La doar 20 de ani, acesta a fost atacat pana acum de trei animale foarte feroce. „Nu stiu daca sunt un om norocos sau unul foarte ghinionist!”, spune Dylan McWilliams, care pana acum a avut parte de trei situatii diferite in care s-a intalnit cu moartea.

Ultima sa aventura l-a adus iarasi pe tanar in pragul mortii, pentru ca atunci cand practica surfing in Hawaii el a fost atacat de un rechin. Desi era foarte bine pregatit, fiind instructor de bodyboarding, el tot s-a regasit intr-o situatie extrema.

Barbatul a fost muscat de un sarpe veninos
In urma cu cateva zile, Dylan McWilliams a povestit ca se antrena pe placa sa speciala pentru bodyboarding, iar fara sa isi dea seama un rechin s-a apropiat foarte mult de el si l-a atacat. Dupa ce i-a muscat piciorul, creatura marina de aproape trei metri ar fi fost cat pe ce sa il sfasie pe barbat, daca acesta n-ar fi reactiionat la timp.

Din cate se pare, el a reusit sa ajunge inapoi la mal, pentru ca a inotat aproape 30 de metri fara sa stie daca si-a pierdut sau nu piciorul. Atunci cand s-a apropiat de tarm, el a fost ajutat de un alt barbat care vazuse intreg incidentul si chemase ambulanta.

In mod miraculos, tanarul a supravietuit si medicii i-au putut salva si piciorul care ii fusese aproape sfartecat. Totusi, inainte de acel moment foarte periculos, el a avut parte si de alte doua episoade foarte similare.


Dylan McWilliams, originar din Colorado, in Statele Unite ale Americii, a mai fost pana acum atacat de un sarpe veninos si de un urs. In ultimii patru ani, el a avut trei experiente infricosatoare cu acele animale foarte periculoase.

In urma cu un an, tanarul a avut nevoie de trei copci la nivelul capului, dupa ce un urs negru l-a atacat in momentele in care era intr-o padure din Colorado si facea camping. El adormise afara atunci cand ursul s-a apropiat de el si l-a muscat. A reusit totusi sa supravietuiasca dupa ce i-a aruncat animalului cu ceva in ochi si a putut sa fuga.

Totodata, inainte de toate acestea, Dylan facea catarari in Utah atunci cand a fost muscat de un sarpe cu clopotei, o specie foarte periculoasa si veninoasa. Pentru ca a stiut cum sa reactioneze si atunci ca sa se salveze, tanarul a mers rapid sa primeasca ingrijiri medicale, dupa care a povestit ca s-a simtit rau doar pentru cateva zile, dar si-a revenit rapid.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 23 Apr. 2018, 22:00 Life
Pe aceeași temă