A incercat sa isi omoare iubita si sa o arunce in fata metroului care venea cu viteza! Adolescentul a luat-o razna intr-o secunda! Imagini VIDEO socante

Publicat: 20 aug. 2018, 17:42 Autor: madalina m. Life

Imaginile care au rezultat in urma momentului infricosator au fost facute publice.

Adolescentul a incercat sa isi omoare iubita si sa o arunce iubita in fata metroului, chiar in timp ce trenul venea cu mare viteza, urmand sa se opreasca in dreptul peronului. Clipele socante s-au petrecut in orasul Adelaide, din Australia.

Tanarul de doar 19 ani a luat-o parca razna in cateva secunde si a incercat sa isi omoare iubita. Fata s-a speriat foarte tare cand a fost prinsa si tarata cu forta, si a incercat din rasputeri sa se salveze. Din fericire, a reusit sa scape ca prin urechile acului.

A incercat sa isi omoare iubita

Momentul infricosator in care baiatul pe nume Lucas Gary Narkle a incercat sa isi arunce iubita in fata metroului s-au petrecut in urma cu un an. Cei doi se aflau in statia Elizabeth South din orasul australian, in luna octombrie din 2017.

Totul a fost filmat cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate pe peronul statiei de metrou. Fata pe care acesta a incercat sa o omoare avea pe atunci varsta de doar 14 ani si a suferit o adevarat trauma.

Speriata, ea poate fi vazuta cum se zbate din rasputeri si incearca sa scape din bratele iubitului ei. Toate acestea in timp ce metroul venea cu mare viteza si se apropia infricosator de mult de cei doi adolescenti.

Inainte sa o apuce pe iubita lui in mod violent si sa o tarasca pana foarte aproape de sinele de tren, cei doi stateau linistiti pe o banca amplasata pe acel peron. In doar cateva secunde situatia s-a schimbat dramatic.

Asta deoarece Lucas Gary Narkle a incercat sa isi omoare iubita printr-o metoda oribila. El avea asupra sa si o bata de baseball, dar nu a folosit-o in acele momente. In urma cu cateva zile, tanarul a admis tot ceea ce a facut in fata unei instante de judecata.

Desi fata nu a fost ranita fizic, in vreun fel, ea a ramas cu sechele psihice foarte grave. Iubitul ei a fost condamnat initial pentru tentativa de crima, dar ar putea sa scape de inchisoare, daca va fi gasit nevinovat.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 20 aug. 2018, 17:42 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×