Femeia insarcinata a fost ignorata total de catre pasagerii din metrou! DE CE nu au lasat-o sa se aseze. VIDEO socant

Publicat: 04 iul. 2018, 17:16 Autor: madalina m. News 3

Femeia insarcinata a fost filmata chiar din primele momente in care a urcat in metrou.

Desi a decis sa calatoreasca la o ora de varf, femeia insarcinata nu i-a impresionat foarte tare pe ceilalti calatori. Cum burtica ei era foarte mare, semn ca ca sarcina ei era destul de inaintata, aceasta a fost total ignorata de oameni.

Pe nume Anna Whitehouse, ea a calatorit cu metroul prin Londra, in Marea Britanie, si a reusit sa scoata la iveala un adevar infricosator despre oamenii care folosesc acest mijloc de transport in comun, in mod regulat.

Femeia insarcinata a fost ignorata de catre pasagerii din metrou

Femeia insarcinata e in realitate o bloggerita foarte cunoscuta din Anglia. Ea a decis sa poarte o burtica de gravida falsa, pentru a observa cum reactioneaza lumea din metrou la vazul unei femei insarcinate.

Aceasta a ajuns foarte rapid la o concluzie extrem de trista: pasagerii au ignorat-o total. Tanara, mama a doi copii, a descoperit un adevar infricosator, despre majoritatea celor care calatoreau, la fel ca ea, cu metroul.

Doar patru calatori din zece i-au oferit Annei Whitehouse locul lor, pe cand un altul a fost de acord sa se ridice abia atunci cand femeia insarcinata a solicitat acest lucru. Acea persoana nu fusese insa foarte convinsa, la auzul unei asemenea rugaminti.

„Mi-am spus ca poate ar fi trebuit sa ma manifest intr-un alt mod, mai puternic, sa imi tin mana pe burtica si sa mi-o mangai. Pur si simplu oamenii nu mai sunt conectati la realitatea din jur, nu mai stiu ce se intampla”, a povestit bloggerita.

Majoritatea celor care au vazut-o pe femeia insarcinata au tratat-o cu indiferenta, mai ales cand ea le-a solicitat sa se ridice pentru a sta jos. In timpul experimentului, aceasta a primit si reactii nepoliticoase.

In plus, in primele momente in care a urcat in metrou, Anna a remarcat o liniste totala, dar si ca toata lumea avea privirea atintita in telefoane sau in podea. Din fericire, ea nu era cu adevarat gravida, dar multe alte femei se confrunta cu aceasta problema zilnic si isi pun in pericol bebelusii.

(sursa: dailystar.co.uk)

Publicat: 04 iul. 2018, 17:16 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă
×