Povestea socanta a femeii care a fost insarcinata peste 12 luni! Cum a fost posibil. Asa arata bebelusul la nastere

Publicat: 01 iun. 2018, 22:30 Autor: madalina m. Life

Povestea socanta a femeii care a fost insarcinata un an le-a ingrozit pe multe mamici.

Pe nume Beulah Hunter, aceasta a avut cea mai lunga perioada de sarcina din istorie. Povestea socanta a tinerei care avea doar 25 de ani atunci cand a ramas gravida a reusit sa ii lase fara cuvinte pana si pe medici.

Desi o sarcina normala dureaza noua luni sau 280 de zile, femeia a experimentat cea mai lunga astfel de perioada din toate timpurile, de 375 de zile. Ea s-ar parea ca a stabilit si un record absolut in acest sens.

Povestea socanta a femeii care a fost insarcinata peste 12 luni

Povestea socanta a tinerei pe nume Beulah Hunter i-a lasat pe medici muti de uimire. Aceasta a ramas gravida, dar a nascut dupa un an si 10 zile, in anul 1945. Originara din Statele Unite ale Americii, aceasta a adus-o pe lume pe fiica ei, Penny Diana, iar bebelusul a supravietuit.

Mai mult, odata ce micuta a venit pe lume, arata precum un bebelus obisnuit si nu avea probleme de sanatate, iar mamica ei a stabilit un record. Povestea socanta a acestea a ramas insa in istorie!

Perioada de sarcina pe care a experimentat-o Beulah Hunter s-a extins cu aproximativ 100 de zile mai mult decat o sarcina normala. Medicul care a ajutat-o pe tanara sa isi aduca fetita pe lume a jurat ca sarcina a fost una reala. Pe nume Daniel Beltz, cadrul medical a facut public si un test de sarcina, realizat in laborator.

Povestea socanta a femeii care a fost insarcinata peste 12 luni

Medicul Daniel Beltz a dat presei de la acea vreme un test de sarcina datat pe 24 martie, care atesta ca ciclul menstrual al tinerei se oprise la data de 10 februarie. Totodata, in primele trei luni, sarcina femeii a decurs absolut normal.

Povestea socanta a femeii care a nascut dupa un an de sarcina a ramas insa intiparita in filele istoriei. Abia in luna a sasea, Beulah Hunter a inceput sa simta cum copilul se misca in pantece, iar ritmul cardiac al micutei a fost detectat in luna septembrie, si nu in iulie, cum s-ar fi intamplat in cazul unei sarcini normale.

Totusi, atunci cand a fost adusa pe lume, Penny Diana cantarea doar 3.14 kilograme, o greutate mult prea mica pentru un bebelus care a avut nevoie de mai mult de un an pentru a se naste. In ciuda acestui fapt, fetita era sanatoasa si arata precum un copil nascut la termen.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 01 iun. 2018, 22:30 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă