A fost diagnosticat cu cancer la creier si medicii i-au dat maxim 6 ani de trait! Cum a reusit sa traiasca peste 20 de ani si sa castige lupta cu cancerul de 4 ori!

Publicat: 01 Mar. 2019, 17:44 Life

Barbatul asta este un exemplu incredibil de vointa. A invins cancerul si a reusit sa traiasca de 4 ori mai mult decat au estimat medicii pentru el.

A fost diagnosticat cu cancer la creier si medicii i-au dat maxim 6 ani de trait!

Medicii nu au fost deloc blanzi cu el si i-au spus ca nu va trai mai mult de 6 sau maxim 8 ani, dar in prezent Michael a invins cancerul deja de mai bine de 20 de ani si inca se simte bine. In 2001 lui Michael i-a fost indepartata din cap o tumora de 3 centimetri chiar din partea frontala a craniului. Recuperarea dupa aceasta operatie a durat 6 luni. Ceaiul care distruge celulele canceroase în 48 de ore. Cum îl prepari.

Timp de 4 ani a fost in regresie cancerul lui, iar in 2005 tumoara a revenit fiind mai mare si mai agresiva. A urmat o operatie identica cu prima iar dupa interventie a avut parte de o serie mai lunga de chimioterapie. A facut chimioterapie timp de 10 luni timp in care a incercat sa traiasca o viata cat mai normala, a inceput sa alerge maratoane si a reusit sa aiba inclusiv o fiica.

Are CANCER la SAN, in stadiu 4. Prezentatoarea TV e plina de metastaze

« Pagina anterioară

Publicat: 01 Mar. 2019, 17:44 Life
Pe aceeași temă