Femeia de 33 de ani din Maramures care a devenit paramedic SMURD dupa ce i-a murit baietelul de 2 ani! „Da, e prea tarziu pentru a-mi ajuta fiul, dar nu e prea tarziu pentru altii!”

Publicat: 15 Apr. 2019, 12:56 Life

Cristina Miia este pasionata de presa si de medicina si tot ce isi doreste este ca in timpul liber sa ajute cat mai multi oameni si chiar sa salveze vieti.

A devenit paramedic SMURD dupa ce i-a murit copilul de 2 ani!

„Au fost situaţii în care cunoscuţii mă întrebau dacă nu ar fi mai bine să-mi petrec weekendurile şi zilele libere dormind sau ieşind în oraş, decât în ture de 12 sau 24 de ore în echipament şi bocanci, pregătită de o nouă intervenţie, neştiind niciodată ce mă aşteaptă şi când mă voi întoarce, dacă voi reuşi măcar să mănânc sau când. Întrebarea e legitimă doar pentru cei care nu ştiu încă ce înseamnă să salvezi o viaţă. Cele mai grele momente sunt cele când, deşi ai făcut tot ce ţi-a stat în putinţă, deznodământul trist nu poate fi evitat. Cu atât mai greu este când cunoşti deja acest sentiment, al neputinţei în faţa morţii şi durerea pe care o lasă în urmă pierderea unei fiinţe dragi“, a mai spus Cristina Miia.

„Am adunat mii de ore de muncă în serviciul patriei, participând la sute de intervenţii. Ce sper eu este ca şi alte persoane care trec prin evenimente tragice să nu renunţe, să nu cedeze şi să nu-şi piardă încrederea. Să înveţe din experienţele nefericite, să încerce să-şi găsească puterea, chiar dacă fiecare zi după pierderea unei fiinţe dragi devine o luptă pentru a găsi motivaţia de a merge mai departe“, mai spune tânăra voluntară SMURD.

« Pagina anterioară

Publicat: 15 Apr. 2019, 12:56 Life
Pe aceeași temă