A aparut un nou caz socant la Sapoca. O femeie nu si-a mai gasit sotul internat acolo

Publicat: 20 Aug. 2019, 13:08 Life
A aparut un nou caz socant la Sapoca. O femeie nu si-a mai gasit sotul internat acolo

Socul si groaza de la Sapoca nu se mai termina, iar acum un alt caz ia amploare.

A aparut un nou caz socant la Sapoca. Scene ireale la Spitalul Sapoca, unde o femeie sustine ca sotul ei a fost transferat la Terapie intensiva fara sa-i anunte familia.

In momentul in care au cerut explicatii personalul medical a refuzat sa le dea vreo explicatie pe motiv că sunt „stresati”. Femeia a venit in vizita la sotul sau iar cand a ajuns in sectia cu pricina a constatat cu stupoare ca barbatul nu mai era acolo.

A aparut un nou caz socant la Sapoca

A aparut un nou caz socant la Sapoca

„El a fost la supraveghere continuă. De aproape două săptămâni e acolo. Eu, vineri când am venit, acolo era, am vorbit și cu el. Era bine, parțial conștient, pe picioarele lui. A mâncat, a putut să vorbească cu mine și, după ce am plecat, eu ieri l-am găsit la Terapie intensivă. Eu am intrat în secție și mi s-a spus că nu mai este la ei. Ca și cum nici nu ar fi existat.

Și după ce am întrebat unde este, unde a fost mutat, mi s-a spus că a fost mutat în altă parte, am întrebat și acolo mi s-a spus că nu e niciun pacient pe numele ăla, am întrebat atunci unde e, e printre accidentați? Până la urmă am dat niște telefoane și mi s-a spus că e la Terapie intensivă” a spus sotia acestuia, potrivit Digi24.

„Se poate așa ceva? Să nu anunțe familia? E posibil așa ceva? Îl spui după nume și nu știu să îl caute? I-au spus că ei sunt stresați și că nu pot să dea detalii acum, să vină marți când vine doctorița din concediu. Pai e posibil? Nu mai e alt doctor care să dea informații?” a spus si fiica pacientului.

Publicat: 20 Aug. 2019, 13:08 Life
Pe aceeași temă