EXCLUSIV! Panică totală acasă la mama Andreei Tonciu! S-a găsit o grenadă agățată de poarta casei! „Suntem speriați, noi am crezut că este de jucărie”

Publicat: 29 mai 2024, 18:04 Autor: Dora Bazavan Vedete

Nici bine nu a plecat Andreea Tonciu în Dominicană, alături de colegii ei de la Survivor All Stars 2024 pentru a participa mâine seară la Marea Finală a competiției de la PROTV, că i s-a și „înroșit” telefonul. Vedeta a fost sunată de toată presa din România după ce în această dimineață s-a găsit o machetă de grenadă agățată cu o bucată de plastic pe clanța porții, chiar acasă la mama Andreei Tonciu.

Locuința părinților Andreei Tonciu se află în vecinătatea unei școli și lângă Primăria Sectorului 3 așa că a fost alertă maximă. Chiar aseară, sora Andreei Tonciu a găsit grenada agățată de poartă și a aruncat-o în stradă crezând că este vorba despre o jucărie.  Ar fi putut fi însă o mare tragedie dacă aceasta ar fi fost activă și ar fi explodat! Mama Andreei Tonciu, Maria Tonciu, ne-a povestit pentru Ciao.ro tot firul acțiunii și ce s-a întâmplat mai exact. Încă nu îi vine să creadă că este adevărat!

Mama Andreei Tonciu, declaraţii exclusive după momentul de panică

Cum s-a întâmplat până la urmă, ce a zis Poliția? Chiar a fost ceva adevărat? Era vorba totuși de o grenadă legată de poartă!

Se zice că e o grenadă adevărată, dar că nu ar fi activă, nu știu să vă dau prea multe detalii pentru că eu sunt  la serviciu, acasă sunt doar soțul și fiica mea!

Andreea a aflat? Tocmai ce a plecat în Dominicană cu Survivor All Stars 2024 pentru marea finală de mâine!

Andreea știe pentru că o sună lumea. La ea era vreo 4 dimineața  și m-a sunat:  „Mamă, ce s-a întâmplat, că mă sună toată presa! Ce bombă? Ce grenadă?”. Era, așa, agitată! Eu râdeam și i-am spus că eu cred că au pus copiii de pe acolo, „sunt atâția copii la școală care se joacă pe terenul de fotbal, or fi găsit-o pe acolo și au pus-o, că știa că stai tu acolo, să fie un soi de glumă”.

Am văzut că s-a evacuat și școala de lângă casă!

Eu până acum am luat în glumă toate astea, dar mă sperie faptul că este chiar o grenadă adevărată, adică, nu înțeleg! De unde a luat-o, de ce a luat-o, cine a luat-o? Unde a găsit-o? Dacă a găsit-o un copil, unde putea să o găsească, cum?

Nu bănuiți pe nimeni care ar fi putut să facă asta?

A, nu! Nici prin cap nu ne trece cineva. Nu avem cu nimeni nicio problemă. Nici măcar acum 5 ani sau cu 5 ani în urmă să fie ceva!

Panică totală acasă la mama Andreei Tonciu!

Nu ați mai pățit așa ceva, nu?

Nu am mai pățit și nici nu credeam. Eu cred că totuși e o glumă de copii, nu are cum să facă cineva intenționat lucrul ăsta, nu! Vorba soțului meu, la câți umblă pe aici, poate sub influența substanțelor, or fi găsit-o, au luat-o și a pus-o acolo. Lorena a văzut-o aseară și soțul meu de  dimineață, nu le-a trecut prin cap să facă poze, te gândeai că e o jucărie chinezească, ceva. Lorenei nici prin cap nu i-a trecut să ne zică aseară că e ceva la poartă si s-a chinuit să deschidă poarta, nu mergea cheia, nu intra cheia.

Ieri a plecat Andreea în Dominicana, iar Lorena are datoria să se ocupe ea de copil, de Rebecca, în timp ce este sora ei plecată. S-a dus aseară la Rebi să o culce, să o spele și a venit pe la ora 23 acasă, a găsit-o, a luat-o așa inofensiv și a aruncat-o. De aceea suntem acum speriați, noi am crezut că este de jucărie. Când ne-a spus Poliția că este adevărată, vă dați seama ce putea să se întâmple!

„Suntem speriați, noi am crezut că este de jucărie”

Acum este o anchetă în desfășurare!

Da, este anchetă în desfășurare, nici acum nu a plecat Poliția de la noi, se uită pe cameră, verifică, o grămadă de chestii care ne sperie, totuși. Nu știu cât durează, nu știu să vă zic. Soțul este singurul din familie care e mai panicat din fire, el nu se ceartă cu nimeni, de frică. Noi, femeile, ne mai certăm, dar el nu are treabă, nu se ceartă cu nimeni.

Cu Andreea cum sunteți, mai mergeți cu ea în vacanță, ca fetele?

De-abia am venit din Dubai, am fost plecate acolo. Andreea are acolo niște contracte și dacă tot s-a ivit să fie, cum zice ea, „hai și tu, că nu o să ajungi tu niciodată la hotelurile astea scumpe” și are dreptate! Am stat și eu cu ei o săptămână.

 

Publicat: 29 mai 2024, 18:04 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×