Andrei Neagu despre prima ediție Survivor România de la revenirea foștilor concurenți: ”E un vibe nou, o energie atât de frumoasă”

Publicat: 27 mart. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
Andrei Neagu despre prima ediție Survivor România de la revenirea foștilor concurenți: ”E un vibe nou, o energie atât de frumoasă”

Astăzi a început la PRO TV cea mai așteptată săptămână din competiție: a venit vremea pentru Marea Unificare. Miercurea trecută, patru foști concurenți au fost readuși în show pentru a le fi aproape concurenților și a le da sfaturi în acest moment incredibil. Zanni, Alex Delea, Elena Chiriac și Oana Ciocan au petrecut noaptea pe insulă cu triburile din care au făcut parte când erau în Survivor.

Despre prima noapte petrecută în camp, Andrei Neagu, fostul Războinic a spus: ”Mi se pare că Alex și Oana au un vibe foarte bun, iar Alin vrea să afle mai multe informații despre ce va urma. Pe când la Faimoși, se simte că Zanni aduce puțină ironie prin glumele la adresa lui DOC. Se vede că Elena a fost marcată de această experiență prin tot ceea ce transmite”.

Andrei Neagu despre prima ediție Survivor România de la revenirea foștilor concurenți

Un moment absolut neașteptat al serii a avut loc la Războinici când găina Gina câștigată săptămâna trecută… a dispărut în pădure! ”Mă așteptam să piardă găina, să fiu sincer J! Dar chiar atât de repede? Abia a trecut o săptămână de când au câștigat-o, nici măcar nu au putut să se bucure de prezența ei. Totuși… sper să-i fie bine Ginei J)! Mi se pare cumva că arată că nu au fost suficient de responsabili”, comentează Andrei Neagu.

Alături de Zanni, Alex, Elena și Oana, Faimoșii și Războinicii au revenit pe teren pentru jocul de Recompensă care le-ar fi putut aduce un picnic încărcat de bunătăți. Despre începutul acestei probe, Neagu a ținut să menționeze: ”Declarațiile celor patru de la Jocul de Recompensă arată implicarea lor, dorința ca echipele să evolueze, să aibă un suflu mai bun, să se gândească la ceea ce va urma pe mai departe. Își doresc ca amprenta lor să rămână și după ce se vor întoarce în țară. Se vede diferența între Faimoși și Războinici. Energia adusă de Delea și Oana este atât de frumoasă, fac oamenii să zâmbească și asta se vede foarte rapid în trib”.

”E un vibe nou, o energie atât de frumoasă”

Un moment mult așteptat a fost întâlnirea dintre cei doi câștigători ai sezoanelor 2021 și 2022, iar Andrei Neagu a urmărit cu mare interes: ”Zanni a venit să facă jocul psihic și e clar că îi iese. Mă bucur că Delea a reușit să arate cât este de puternic în fața lui Zanni. E normal că având în vedere că Zanni are 2 ani de când  a fost și Delea 1, agilitatea e mai mare la cel care abia a fost. E un vibe nou în prezența foștilor concurenți, interesant”.

Cel de-al doilea joc al serii a fost pentru Comunicare, pentru o recompensă incredibilă: șansa de a avea un apel video cu cineva din familie. ”O victorie senzațională pentru Războinici, ce întorsătură de scor. Se vede că au primit sfaturi bune, că simt că trebuie să-și păstreze locul în concurs”, spune Andrei Neagu. Tot el a comentat și miza: ”Pentru fiecare concurent adus aici este un moment senzațional să-și vadă familia. Deși sunt acasă de o lună, mă uit la concurenți și văd cât s-au schimbat, așa că e un moment incredibil șansa acestei recompense”.

O seară incredibilă într-o săptămână extrem de dură, iar Andrei Neagu a tras o concluzie pentru tot ceea ce se vede la PRO TV: ”Concurenții trebuie să-și dea seama cât de departe au ajuns, mie de acasă mi se pare ireal că am trecut prin treaba asta. Sunt curios de ceea ce va urma, sunt un amalgam de emoții și e o săptămână ireal de importantă pentru noi toți, Războinici și Faimoși!

Săptămâna Unificării continuă mâine și miercuri, de la 20:30, la PRO TV!

Publicat: 27 mart. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă