Christine Lampard a născut pentru a doua oară! Vedeta are 42 de ani

Publicat: 16 mart. 2021, 10:42 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familia prezentatoarei radio Christine Lampard. Vedeta de 42 de ani a născut pentru a doua oară!

Omul de radio Christine Lampard a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta din Irlanda de Nord are vârsta de 42 de ani și a adus pe lume un copil perfect sănătos. Vedeta și soțul ei, Frank, mai au un copil împreună, o fetiță pe nume Patricia care are doi ani. Dintr-o altă relație, fostul fotbalist mai are două fete, Luna și Isla, pe care le-a făcut cu Elen Rivas. Pentru Christine, perioada sarcinii a fost și bună, și rea. Părinții fetei nu au putut fi alături de ea, din cauza pandemiei de coronavirus, și chiar îi era teamă să nască în aceste clipe grele pe care omenirea le parcurge.

Christine Lampard a născut pentru a doua oară

”E minunat, o fărâmă de fericire pentru familia noastră în aceste vremuri grele. Părinții mei care locuiesc în Northern Ireland abia așteaptă. Îmi este teamă, dar trebuie să fiu tare. Procedura din spital s-a schimbat, nu mai poți aduce pe nimeni cu tine și nici prea multe obiecte. Dar, e în regulă, trebuie să faci ce e de făcut. Mi-ar fi plăcut ca Frank să poată fi alături de mine. Nu vreau să nasc de una singură, dar, din păcate, multe femei au fost nevoite să nască așa. Totul e atât de incert, iar tu încerci să fii super protectiv. Chiar încerc să fiu super atentă, dar e destul de neplăcut să mergi la programările medicale de una singură”, povestea ea înainte să nască, arată Cancan.

Christine Louise Lampard este un om de radio din Irlanda de Nord. A prezentat, de asemenea, serii reale pentru ITV, inclusiv ”Off The Beaten Track” (2013) și ”Wild Ireland” (2015). Din 2016 este prezentatoare a emisiunii de chat ITV la prânz „Loose Women”.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 16 mart. 2021, 10:42 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă