Cum s-a îmbrăcat un poștaș din Alba ca să aducă pensiile bătrânilor în plină pandemie de coronavirus – FOTO

Publicat: 08 apr. 2020, 10:14 Autor: Andreea Voicu News

În plină pandemie de coronavirus, oamenii sunt rugați #săsteaacasă pentru a împiedica răspândirea sau infectarea cu coronavirus. Mai mult decât atât, cei aflați în prima linie sunt cei mai predispuși în momentul de față la îmbolnăvire.

Dar să nu uităm că și poștașii trebuie să își facă datoria! Sunt mulți bătrâni care nu folosesc card bancar sau nu știu a-l folosi, iar poștașul trebuie să își facă datoria să le aducă bătrânilor suma lunară. Un poștaș din Alba, doamna Monica, s-a îmbrăcat într-un costum de protecție alb, cu mănuși și mască, pentru a se proteja. Gestul ei a fost aplaudat! Cu geanta de gât, doamna Monica a mers să ducă pensiile în plină pandemie.

”Poşta Română a contribuit mereu la crearea unor legături permanente între oameni. Fie că vorbim de viaţa noastră personală, fie că vorbim de cea de afaceri, profesionalismul funcţionarilor poştali ne-a sprijinit în menţinerea şi permanentizarea legăturilor cu cei dragi sau cu partenerii noştri, implicaţi în diverse proiecte”, transmite Instituţia Prefectului Alba.

”Le mulţumesc tuturor angajaţilor Oficiului Judeţean de Poştă Alba, pentru felul în care îşi îndeplinesc îndatoririle, indiferent de condiţiile de vreme, de anotimp sau de distanţa pe care o au de parcurs. Cu atât mai mult în această situaţie de criză, pe care doar împreună, uniţi şi responsabili o putem depăşi”, a precizat prefectul Nicolae Albu.

sursă foto: Adevărul

Publicat: 08 apr. 2020, 10:14 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă