Familia regală britanică se reunește pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex. Ce decizie va lua cuplul regal

Publicat: 12 ian. 2020, 08:17 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Regina Marii Britanii le-a cerut Prințului Harry și soției acestuia, Meghan Markle să ajungă la un acord cu Palatul Buckingham privind renunțarea lor la privilegiile regale, proces etichetat de presa din insulă drept ”Megxit”.

Regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 93 de ani, își formulează cererea cu câteva zile înaintea primei apariții publice a Prințului Harry, după anunțul privind retragerea cuplului dintre figurile de prim-plan ale familiei regale, notează Page Six.

În urma mai multor consultări, Regina a cerut reprezentanților săi ”să transforme criza într-o oportunitate”, schițând o propunere viabilă pentru noile roluri pe care le vor îndeplini Harry și Meghan.

Cuplul de Sussex va continua să beneficieze de susținere, au notat tabloidele britanice sâmbătă, sugerând că Regina ”este pregătită să încheie o înțelegere generoasă cu nepotul său”.

Elizabeth speră ca și alți membri ai familiei regale care își doresc o poziție modernă în familie să poată folosi strategia pe care o pregătește pentru Meghan și Harry, a scris Telegraph.

Familia regală a Marii Britanii se va reuni luni pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex

Regina Elizabeta a II-a, prințul Charles, prințul William și Prințul Harry vor participa la întâlnirea care va avea loc la reședința Sandringham, a informat sursa. Meghan, ducesa de Sussex, este așteptată să să participe printr-o discuție telefonică din Canada.

Aceasta va fi prima întâlnire a membrilor seniori ai Familiei regale de la anunțul făcut de Harry și Meghan.

Ducesa de Sussex se află în acest moment în Canada. Deocamdată nu este clar dacă aceasta are în plan întoarcerea în Marea Britanie.

Publicat: 12 ian. 2020, 08:17 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă