Iubita lui Liviu Dragnea cere ajutor pe internet! ”Și eu am avut în copilărie o problemă rară”

Publicat: 13 dec. 2019, 14:28 Autor: Andreea Voicu Vedete

Irina, iubita lui Liviu Dragnea, cere ajutor pe internet. Este vorba despre un bebeluș care se luptă cu o boală genetică.

Iubita fostului politician Liviu Dragnea, Irina Tănase, cere ajutor pe social media.

Frumoasa blondină face un apel către oameni pentru un bebeluș care are o problemă de sănătate. Micuțul se confruntă cu o boală rară. Irina Tănase a mărturisit că și ea știe ce înseamnă acest lucru, pentru că în copilărie s-a confruntat cu o problemă de genul.

Iubita lui Liviu Dragnea și-a deschis sufletul. Cu ce boală s-a confruntat

Chiar dacă iubita lui Liviu Dragnea nu îl cunoaște personal pe bebelușul Robert, aceasta dorește să întindă o mână de ajutor. Ea și-a deschis sufletul în fața celorlalți.

”Nu am vorbit niciodată pe Story despre nimic. Astăzi am ales să vorbesc despre cazul lui Robert. Are o problemă de sănătate foarte gravă, genetică, o boală care afectează foarte mulți bebeluși. Din fericire, există tratament. Costă două milioane de dolari, o sumă îngrozitor de mare pentru orice părinte. Există această posibilitate de a-l salva”, așa a început Irina Tănase story-ul de pe Instagram, scrie Impact.ro.

”Am ales să vorbesc despre acest caz pentru că eu am avut, în copilărie, o problemă rară de sănătate, de natură genetică. Și pot înțelege disperarea părinților și clipele grele prin care ei trec. Când primești un asemenea dignostic, nimic nu mai are valoare, nimic nu te mai bucură”, a mai zis Irina Tănase.

https://www.instagram.com/p/B5-Be29J02u/

Publicat: 13 dec. 2019, 14:28 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă