Milionarul Cornel Tabacaru, de la extaz la agonie. Imediat dupa ce si-a maritat fata a trebuit sa-si inmormanteze mama

Publicat: 19 iul. 2019, 10:56 Autor: Simona News 3

Barbatul a trecut de la clipe de fericire absoluta la momente de tristete pe care nu le va uita niciodata.

Milionarul Cornel Tabacaru, de la extaz la agonie. Afaceristul roman, stabilit in America, a trebuit sa vina imediat din New York in Romania, trecand de la un eveniment la altul.

Fiica sa, Catinca, in varsta de 36 de ani, s-a maritat cu alesul sau, iar tatal sau a fost prezent la nunta aceteia din New York. Insa in timp ce fiica lui se casatorea, mama milionarului nu se simtea deloc ok.

Milionarul Cornel Tabacaru, de la extaz la agonie

Milionarul Cornel Tabacaru, de la extaz la agonie

Acesta a fost informat ca starea de sanatate a mamei sale nu este deloc ok, insa pana cand Cornel s-a intors in Romania, trupul acestei a cedat si n-a mai prins-o in viata.

Astfel ca milionarul nu s-a putut bucura prea mult de evenimentul important din viata fiicei sale si a trecut de la multe lacrimi de fericire la cele de tristete.

Cornel Tabacaru a ajuns de urgenta la Buzau, insa pentru a participa la inmormantarea mamei sale, ocupandu-se de fiecare detaliu in parte.

Alaturi de el a fost si Catinca, proaspata mireasa, care si-a dorit sa-si vada bunica pentru ultima oara. Catinca este fiica cea mare a lui Cornel Tabacaru si are o galerie de arta contemporana la New York (Catinca Tabacaru Gallery).

Inafara de aceasta se ocupa si de Catinca Tabaăcaru Collective, o organizatie non-profit care activeaza in mai multe zone defavorizate din Africa, potrivit Libertatea.

Publicat: 19 iul. 2019, 10:56 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă