Câți bani au primit surorile Gabor de la stat pentru înmormântarea tatălui lor

Publicat: 26 May. 2021, 15:00 Vedete

Tatăl surorilor Gabor, Emil Gabor, s-a stins din viață în luna iunie a anului trecut. Însă, la parastasul părinților, Monica Gabor nu a putut ajunge, doarece se afla în Statele Unite ale Americii. La aproape un an de la decesul tatălui lor, s-a aflat ce sumă ar fi primit de la stat pentru ajutorul de înmormântare.

Alina, sora cea mare a Monicăi și a Ramonei Gabor, a făcut o cerere la Casa de Pensii Bacău pentru ajutorul de înmormântare. Ulterior, suma încasată ar fi fost 5429 de lei, bani asigurați din Bugetul de Asigurări sociale de stat. Suma a fost virată în contul Monicăi Gabor pe data de 6 iulie 2020, conform WOWbiz.

Emil Gabor avea probleme grave de sănătate

Emil Gabor, tatăl surorilor Ramona și Monica Gabor, avea probleme de sănătate și a rămas singur de când i-a murit soția. Fetele sunt plecate în străinătate și îi trimiteau bani, dar nu puteau să-l viziteze, ceea ce îi aducea o profunsă tristeţe bărbatului.

„Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sărbători – n.r.). A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi și a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săucești, a fost și sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere”, declara Emil Gabor, în urmă cu câteva luni, pentru Ciao. 

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 26 May. 2021, 15:00 Vedete
Pe aceeași temă