Un indragit cantaret este in doliu dupa ce i-a murit fiul. Din pacate, medicii n-au putut sa faca nimic ca sa-i salveze viata micutului

Publicat: 10 iun. 2019, 14:21 Autor: Simona News 3

Tragedie in viata unui indragit cantaret, dupa ce fiul lui in varsta de trei ani a decedat brusc.

Un indragit cantaret este in doliu dupa ce i-a murit fiul. Cantaretul american de muzica country, Granger Smith, si sotia lui, Amber, trec prin momente greu de imaginat.

Totul a inceput cand fiul lor in varsta de 3 ani, River, s-a inecat in piscina familiei. Medicii, oricat au incercat, nu au putut sa faca nimic ca sa-l ajute, spre disperarea parintilor.

Un indragit cantaret este in doliu dupa ce i-a murit fiul

Un indragit cantaret este in doliu dupa ce i-a murit fiul

Granger Smith a simtit nevoia sa-si spuna durerea pe social media, informandu-si fanii care sunt extrem de tristi din cauza acestei vesti tragice.

„Trebuie să dau vești pe care nici eu nu le pot crede încă. L-am pierdut pe fiul nostru cel mic, River Kelly Smith. În urma unui tragic accident și în ciuda eforturilor medicilor, a fost imposibil de readus la viață” a spus acesta.

Insa ceea ce a uimit a fost gestul extrem de generos pe care l-a facut dupa moartea micutului, pe care multi nu-l indraznesc. Acesta a decis ca organele fiului sau decedat sa fie donate, pentru a ajuta la salvarea altor copii.

Lumea l-a aclamat pentru un asemenea gest minunat. Granger Smith si sotia sa mai au doi copii, London, de 7 ani si Lincoln, de 5 ani, care la randul lor sunt devastati pentru pierderea lui River.

„Amber și cu mine am luat decizia să ne luăm rămas bun și să donăm organele astfel încât altor copii să le fie dată o a doua șansă la viață. Riv era special. Toți cei care l-au întâlnit au știut asta imediat.

Bucuria pe care a adus-o în viețile noastre nu poate fi exprimată în cuvinte, iar lumina lăsată de el în urmă va fi mereu în inimile noastre. Dacă există cuvinte pentru a spune mai mult, eu nu le pot găsi în acest moment” a mai spus artistul, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Publicat: 10 iun. 2019, 14:21 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă