Cum arata domeniul secret al lui Razvan Ciobanu. Pensiunea familiei sale are nu mai putin de 23 de camere

Publicat: 13 mai 2019, 13:40 Autor: Simona Vedete

Domeniul secret al lui Razvan Ciobanu este o oaza de liniste, intr-o zona absolut superba.

Cum arata domeniul secret al lui Razvan Ciobanu. Nu multa lume stie dar alaturi de parintii sai detinea o superba pensiune in satul valcean Ciungetu, numita Ciobanelu. Este localizata intr-o oaza de liniste, pe valea Latoritei, intre Muntii Latoritei, Capatanii si masivul Parang.

Pensiunea Ciobanelu este localizata la 200 de metri de intrarea pe drumul ce leaga soseaua DN7A de la Brezoi la Voineasa, de satul Ciunget si de Uzina Hidroelectrica Ciunget, una din cele mai mari complexe hidroelectrice din tara, complex din care face parte si lacul Vidra, aflat la 34 de km de pensiunea Ciobanelu.

Cum arata domeniul secret al lui Razvan Ciobanu

Cum arata domeniul secret al lui Razvan Ciobanu

Vidra Ski Resort Voineasa – Transalpina se alfa la doar 40km de pensiunea Ciobanelu. Pensiunea Ciobanelu dispune de 23 de camere si apartamente, foisoare, terase, terasa ponton de 150 mp, parcare, gratare, loc de joaca pentru copii, loc de agrement si restaurant cu bucatarie traditionala.

De la pensiunea Ciobanelu se pot alege diferite trasee turistice din zona Latorita, Vidra cum ar fi cascada Moara Dracului, lacul Petrimanu si Galbenu, Obarsia Lotrului, cascada Apa Spanzurata, Obarsia Latoritei, Piatra Fetii, Iezerul Latorita, Valea Rudareasa, Plaiul Poienii, Curmatura Vidrutei.

Review-urile sunt foarte bune pentru aceasta pensiune, inregistrand un punctaj de 8.9 si trei stele pe cel mai indragit site de rezervari accesat de romani.

„Locație minunata și multe facilitati: loc de joaca, terasa, foișor, șezlonguri pentru plaja, masa de ping-pong. Camera spațioasă și curata, personal foarte serviabil. Suntem foarte mulțumiți”

„O pensiune bună, gazda primitoare și iubitoare de flori. Am petrecut aici un sejur relaxant și am vizitat o mulțime de obiective turistice”, „O locatie buna pentru petrecerea unui week-end in zona. Personal serviabil si cu deschidere fata de clienti” sunt doar cateva dintre review-urile clientilor.

Potrivit stirilekanald, s-a aflat ca intr-un anumit moment ca Razvan a avut probleme cu pensiunea din cauza datoriilor adunate, chiar si la camatari. Pentru ca acestia nu si-au primit banii, se spune ca ar fi incediat Pensiunea Ciobanelu.

Publicat: 13 mai 2019, 13:40 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă