Razvan Ciobanu este inmormantat acum! Vezi imagini EXCLUSIVE de la mormant

Publicat: 02 mai 2019, 13:25 Autor: Simona Vedete

Slujba de inmormantare s-a terminat, iar trupul neinsufletit al lui Razvan urmeaza a fi ingropat.

Oamenii prezenti la slujba au iesit din biserica cu lacrimi in ochi, si fara a mai putea spune un singur cuvant. Siciriul a fost dus catre locul unde urmeaza a fi ingropat.

Multe vedete au venit la inmormantarea lui Razvan Ciobanu. Laura Vicol dar si toti colegii de la „Bravo, ai stil!” au sosit la Cimitirul Progesul din Bucuresti, unde se desfasoara ceremonia de inmormantare.

Razvan Ciobanu este inmormantat acum

Vedetele sunt cu lacrimi in ochi si cu durere mare in suflet, fiindca Razvan era extrem de iubit si apreciat de acestia. S-au adunat multi oameni pana la acesta ora pentru a-si lua ramas-bun de la creatorul de moda roman.

Cel care a aruncat cu pamant peste sicriu a fost chiar Mircea Solcanu, un bun prieten de-al lui Razvan.

Razvan Ciobanu este inmormantat acum

 

Obiectele puse in sicriul lui Razvan Ciobanu

  • Pentru a respecta intimitatea familiei, cosciugul a fost mereu inchis, insa cu mici exceptii. Cu cate ore inainte de inmormantare, Laura Vicol a deschis capacul pentru a-i pune obiectele sale preferate.
  • Printre acestea se numara bijuterii create special pentru el dar si parfumul lui preferat, conform Spynews. Catalin Botezatu si Raluca Badulescu au privit scena cu ochii in lacrimi.

Mircea Solcanu indurerat de moartea lui Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu este ingropat chiar in aceste momente in timp ce in continuare moartea lui este inconjurata de mistere si inca nu s-au elucidat clar circumstantele in care s-a produs accidentul.

Solcanu despre Ciobanu: „Radeam ca suntem doar doi gay in Romania!” Mircea Solcanu a postat un mesaj emotionant in ziua in care Razvan Ciobanu este condus pe ultimul drum. Cei doi au fost foarte buni prieteni acum multi ani.

Mircea Solcanu a disparut de ani buni din lumina reflectoarelor dar acum a tinut sa le reaminteasca tuturor cine era de fapt Razvan Ciobanu si ce trebuie sa ramana in memoria colectiva dupa moartea lui. Mircea le reaminteste fanilor sai ca Razvan Ciobanu a fost unul dintre primii oameni publici din Romania care a avut curajul sa-si recunoasca orientarea sexuala.

Acum Razvan Ciobanu a ajuns subiect de stiri pentru moartea tragica de care a avut parte si au existat o multime de voci care l-au criticat ca era gay si drogat, dar Mircea Solcanu vrea sa-i mentina memoria vie asa cum se cuvine.

”De cele mai multe ori când ne vedeam râdeam că suntem doar doi gay în România… aşa era pe atunci. Astăzi mă gândesc că eram doar doi oameni curajoşi şi asumaţi” este o parte din postarea lui Solcanu in care ii aduce un ultim omagiu lui Razvan Ciobanu.

 

Publicat: 02 mai 2019, 13:25 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă