Moment de senzatie la ‘Romanii au talent’! Un pusti de 8 ani a primit Golden Buzz si a ridicat toata sala in picioare VIDEO

Publicat: 13 apr. 2019, 16:51 Autor: Simona News 3

Talent cu carul la 'Romanii au talent', unde un copil de 8 ani a impresionat o tara intreaga.

Moment de senzatie la ‘Romanii au talent’! Alex Negoita este cel despre care vorbeste acum toata Romania, fiindca momentul lui de la ‘Romanii au talent’ a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

Alex a avut un moment senzational pe scena talentelor, unde a realizat un dans atipic, care a ridicat sala in picioare si a lasat juratii fara cuvinte, insa au apreciat momentul apasand butonul auriu, ultimul Golden Buzz al sezonului 9 din „Romanii au talent”.

Moment de senzatie la ‘Romanii au talent’

Moment de senzatie la 'Romanii au talent'

„Arăți ca o fiară pe ringul de dans. I-ai rupt pe toți. Ești foarte bun”, a Mihai Petre, potrivit stirileprotv.ro.

Sunt șocată de ce am văzut. M-ai bucurat cu toate mișcările tale, cu atitudinea ta, cu părul ăsta de Mowgli. Ești minunat, copile!”, a spus si Andra.

„Eu n-am văzut niciodată un copil de opt ani care să se miște în felul ăsta, cu atitudinea asta, pe scenă”, a spus profund impresionat si Smiley.

Aris Negoita are doar 8 ani insa cursurile de dans le-a inceput la 5 ani, fiind singurul din familia lui care a luat-o pe drumul asta, mama sa fiind de profesie consultant wellness iar tatal sau wellness coach si antrenor personal, trainer fitness si autoaparare.

Publicat: 13 apr. 2019, 16:51 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×