Au gasit un bilet castigator la Loto, in ultima zi cand puteau revendica premiul! Batranii s-au imbogatit

Publicat: 13 apr. 2019, 13:22 Autor: madalina m. Life

Un cuplu de batrani a avut parte de un noroc incredibil! Au castigat la Loto, dar oamenii nu stiau acest lucru!

Intamplarea a facut sa gaseasca la timp acel bilet castigator la Loto. Au mers cu tichetul de urgenta sa revendice premiul. Asa au aflat ca sunt posesorii unui milion de dolari canadieni. Cu alte cuvinte, ei au intrat in posesia unei sume echivalente la 748 de mii de dolari americani.

Ceea ce este cu adevarat iesit din comun, e faptul ca premiu i-a asteptat pe oamenii originari din Canada. Ei au participat la o tombola din cadrul Loto-Quebec, similara cu cele organizate la noi in tara. Totusi, la cateva zile de la acest moment, au uitat complet ca aveau un asemenea bilet.

Batranii au lasat un bilet castigator la Loto intr-o carte, un an!

Nicole Pedneault si Roger Larocque si-au cumparat tichetul si ulterior l-au pus la pastrare, intr-o carte. Momentul a coincis cu Ziua Indragostitilor, de anul trecut. In febra momentului, oamenii au uitat complet de tichetul respectiv. Barbatul a avut parte de supriza vietii sale, dupa ce a castigat la Loto

Au gasit un bilet castigator la Loto, in ultima zi cand puteau revendica premiul

In cele din urma, s-a dovedit a fi un bilet castigator la Loto, pe care batranii nici nu mai stiau ca il detin. Acum cateva zile, Nicole Pedneault a dat intamplator peste el si a crezut ca nu vede bine. Daca ar mai fi asteptat putin, tichetul norocos ar fi expirat, pentru ca deja se apropia termenul de un an de zile, in care mai putea fi revendicat premiul cel mare. Un adolescent roman a castigat la loto, in Spania

Baranii din Quebec au avut parte de un noroc iesit din comun. Ei au mers sa isi incaseze banii si asa au pus mana pe un milion de dolari canadieni. Suma e una considerabila, avand in vedere ca nu si-au dat seama, timp de un an, ca s-au imbogatit.

Marea extragere avusese loc pe data de 5 aprilie din 2018, tocmai de aceea castigatorii puteau sa apara oricand, in decursul unui an de zile. Biletul norocos se afla intr-o carte pe care femeia si-o cumparase in vacanta, in Japonia. Cand a cautat mai cu atentie printre souveniruri, batrana a dat peste tichetul pe care nici nu mai stia ca il are. A cautat de curiozitate sa vada daca a nimerit macar unul dintre numere si a simtit ca lesina, pentru ca erau toate corecte!

(sursa: bbc.com)

Publicat: 13 apr. 2019, 13:22 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă