Romanii au talent, sezonul 9. De ce Mihai Petre este cel mai dur jurat

Publicat: 04 Feb. 2019, 19:35 News 3

Mai sunt doar cateva zile pana la debutul noului sezon "Romanii au talent" iar Mihai Petre revine ca jurat.

Show-ul „Romanii au talent” va fi difuzat pe Pro TV, in fiecare vineri, de la ora 20:30. Insa telespectatorii n-o vor mai putea vedea pe Mihaela Radulescu la masa juratilor, fiindca in locul ei a revenit Mihai Petre.

Motivul ar fi lipsa timpului pentru Mihaela, care in prezent este prezentatoarea show-ului „Ferma”, transmis tot de Pro TV. Insa fanii sunt incantati sa-l revada pe Mihai Petre, care si-a pus amprenta asupra show-ului.

De ce Mihai Petre este cel mai dur jurat

De ce Mihai Petre este cel mai dur jurat

In decursul timpului, Mihai Petre a castigat reputatia de cel mai dur jurat, iar asta pentru ca este extrem de sever cu majoritatea concurentilor. Insa scopul acestei duritati este de a-i face sa se concentreze mai bine si de a da tot ce e mai bun.

„Un lucru e clar: Mihai Petre are o reputatie de dur. Este considerat cel mai de temut dintre jurati si la „Dansez pentru tine”, si la „Romanii au talent”, dar are, insa, si o latura simpatica”, confima si cei de la ProTV.

Mihai Petre, de profesie dansator si actor, a fost prezent ca jurat inca de la primele sezoane ale show-ului. Insa a ajuns cunsocut datorita emisiunii „Dansez pentru tine”, tot in calitate de jurat, show ce a avut 14 sezoane, fiind scos din grila in 2013.

Dupa aceea a trecut la concurenta, la postul Intact, semnand ca jurat pentru show-ul „Danseaza printre stele”, de la Antena 1, care nu a avut deloc succes, reusind sa fie scos din grila dupa doar un sezon.

Publicat: 04 Feb. 2019, 19:35 News 3
Pe aceeași temă