Romanii au talent, sezonul 9. Totul despre juriu si concurenti

Publicat: 04 feb. 2019, 19:14 Autor: Simona Vedete

Mai este foarte putin pana la debutul sezonului 9 al show-ului "Romanii au talent".

Noul sezon vine cu o mega-surpriza pentru fani, Pro TV-ul anuntand debutului noului sezon, dar si o noua surpriza in juriu. In doar 4 zile, mai exact pe 8 februarie, romanii vor putea urmari unul dintre cele mai indragite show-uri de talente din Romania.

Acesta va fi difuzat pe Pro TV, in fiecare vineri, de la ora 20:30. Insa telespectatorii n-o vor mai putea vedea pe Mihaela Radulescu la masa juratilor, fiindca in locul ei a revenit Mihai Petre.

Motivul ar fi lipsa timpului pentru Mihaela, care in prezent este prezentatoarea show-ului „Ferma”, transmis tot de Pro TV. Insa fanii sunt incantati sa-l revada pe Mihai Petre, care si-a pus amprenta asupra show-ului.

Juratii show-ului, Andra, Florin Calinescu, Andi Moisescu si Mihai Petre au dat primele declaratii cu privire la noutatile noului sezon, care va fi difuzat sub hashtagul #9superm, potrivit ProTV.

Romanii au talent, sezonul 9. Totul despre juriu si concurenti

Romanii au talent, sezonul 9. Totul despre juriu si concurenti

„Eu trăiesc la maximum fiecare zi de filmare la «Românii au talent», râd în hohote, plâng, îmi ţin respiraţia… Noul sezon duce totul la extrem, cred că toţi vor simţi tensiunea imensă. Imposibilul chiar devine posibil în sezonul 9”, a spus Andra.

„Sezonul ăsta are de toate, momente incredibile, nemaipomenite… e clar că e sezonul suprem” a declarat Florin Calinescu.

„Cred că ne aşteaptă cel mai spectaculos sezon din istoria emisiunii în ceea ce priveşte talentele. Concentraţia de momente excepţionale a depăşit aşteptările mele. Sunt două acte artistice care în continuare îmi par ireale, deşi le-am revăzut de câteva ori cu multă atenţie.

Unul dintre ele a primit de la mine butonul auriu. Este indiscutabil cel mai neaşteptat golden-buzzer dintre toate cele pe care le-am dat în emisiune până acum”, a continuat Andi Moisescu.

„Veţi avea parte de foarte multe surprize în acest sezon la «Românii au talent», surprize care vor veni atât de la concurenţi, cât şi din interacţiunile dintre noi, juraţii.

Din 8 februarie, fiecare vineri seară va fi încărcată cu bucurie şi cu emoţie, iar acestea vor veni din momentele incredibile prezentate pe scenă, pentru că #9suprem este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sezon de până acum al show-ului”, a spus Mihai Petre.

Preselectiile pentru inscrierea in noul sezon s-au terminat, astfel ca pe 8 februarie vom putea vedea cine a reusit sa cucereasca juriul si ce concurenti au mers mai departe.

Ca in fiecare an, ne asteptam si la momente haioase, dar si emotionante, asa cum ne-au obisnuit concurentii in decursul acestor ani.

Publicat: 04 feb. 2019, 19:14 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă