VIDEO! Batranica asta te va binedispune total! Are peste 60 de ani si danseaza ca la Untold pe trecerea de pietoni din zona Unirii!

Publicat: 31 Jan. 2019, 15:30 News 3

Femeia asta danseaza mai bine ca tie si are o zi superba si zero stres. Cum danseaza pe trecerea de pietoni este de-a dreptul supertare.

Batranica asta te va binedispune total! Are peste 60 de ani si danseaza ca la Untold. Batrana din imagini este viralul zilei pe Facebook. Toata lumea care vede imaginile astea rade la final.

Un sofer din Bucuresti a filmat pe trecerea de pietoni o femeie care pare sa se distreze de minune si sa danseze mai ceva ca tinerii din ziua de astazi. Bunica tine intr-o mana un telefon de pe care asculta muzica iar in mana cealalta are o plasa de cumparaturi. Atat de mult ii place ce asculta incat imediat dupa ce se face verde pentru pietoni batrana incepe sa traverseze in pasi de dans intr-un mare fel. Soferul care filmeaza a ramas surprins sa o vada pe batrana ridicand mainile in aer si mergand cu spatele.

Pe langa ea pe trecerea de pietoni mai trec oameni care insa nu o remarca si nu o baga in seama. Se pare ca nu toata lumea este asa vesela precum bunicuta noastra „tehno”. Stilul in care danseaza batrana si modul in care se rasuceste este unul foarte actual si nu seamana deloc cu ce te-ai astepta sa vezi de la o pensionara.

Continuarea articolului »

Publicat: 31 Jan. 2019, 15:30 News 3
Tags:
Pe aceeași temă