Catalin Scarlatescu va avea un copil. Vedeta a facut primele marturisiri despre meseria de tatic

Publicat: 06 mart. 2019, 17:17 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Cu toate ca lumea il stie drept un burlac convins, dar se pare ca anul 2019 l-a schimbat. Vedeta de la Chef la cutite isi doreste o familie curand.

Catalin Scarlatescu va avea un copil. Vedeta a facut primele marturisiri despre meseria de tatic. Nu a vrut sa dezvaluie prea multe detalii despre viata sa amoroasa, doar a marturisit ca vrea un copil. Lui Catalin Scarlatescu, care a fost la un pas de moarte, ii plac femeile destepte si spera sa dea de una fix pe gustul lui!

Catalin Scarlatescu, care a fost arestat in urma cu ceva timp, va avea un copil cat mai curand, dupa cum a lasat de inteles. Acesta isi doreste o femeie independenta si inteligenta. O femeie pentru care functiile sunt atat de importante. Cat despre fizic, acesta nu isi doreste un fotomodel sau o bomba sexy, ci o femeie care sa il atraga.

Catalin Scarlatescu va avea un copil

„Cu cât este mai inteligentă, cu cât este mai inventivă, cu atât este mai fabuloasă. Caut. Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple.

Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel putin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase.

Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu, la Star Matinal. „Copiii mă plac”, a adăugat el.

Catalin Scarlatescu isi tine viata privata secreta

  • „Nu sunt genul de om să mă afișez, viața mea privată e viața mea privată. Sunt o persoană publică, îmi văd de meseria mea, de festival, dar am un zid și viața mea din spatele acelui zid vreau să rămână acolo. Nu mă laud cu viața mea private. De ce aș face asta”, a precizat Scărlătescu.
Publicat: 06 mart. 2019, 17:17 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă