Imagini socante! Cum arata piciorul unei protestatare ranite pe 10 August la protestul diasporei! A ramas cu arsuri grave peste tot!

Publicat: 12 sept. 2018, 14:36 Autor: D. C. Life
Imagini socante! Cum arata piciorul unei protestatare ranite pe 10 August la protestul diasporei! A ramas cu arsuri grave peste tot!

Atentie imagini care va pot afecta emotional. Cine stie cati alti raniti in data de 10 August au ramas cu semne pe viata.

Cum arata piciorul unei protestatare ranite pe 10 August la protestul diasporei! Dupa protestul violent din Piata Victoriei din data de 10 August mai multe persoane au fost ranite dupa ce Jandarmeria a intervenit in forta pentru a dispersa multimea.

Au fost zeci de raniti dupa ce jandarmii au folosit fumigene, tunuri cu apa si alta munitie facuta pentru a produce leziuni usoare. Acesta este si cazul unei femei din Bucuresti care s-a ales cu arsuri si gauri superficiale in picior, iar la o luna de la incidente inca nu i s-au vindecat aproape deloc ranile.

Anca Pandrea este numele femeii care a fost ranita si inca nu si-a revenit dupa o luna de tratament. Ea este sora Alexandrei Pandrea, fotograf pentru Mediafax Foto.

Sora ranitei nu scrie ce anume a provocat ranile, dar imaginile vorbesc de la sine si sunt foarte explicite. Initial se puteau vedea arsurile si ranile adanci, iar dupa o luna pe piciorul femeii inca mai sunt pete negre si mai multe cicatrici pe o suprafata foarte mare.

Cum arata piciorul unei protestatare ranite pe 10 August la protestul diasporei!

„ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional daca sunteți oameni și nu jandarmi. În stânga piciorul surorii mele pe 10 august, în dreapta piciorul surorii mele pe 10 septembrie. La o lună după atacul jandarmilor asupra unor protestatari pașnici cu aceeași dorință: M*** PSD! Ce au făcut Jandarmeria Română si Ministerul Afacerilor Interne, Romania în această lună? NIMIC! Sper să ardeți!”, a scris pe Facebook Alexandra Pandrea.

Aproape 800 de plangeri imptoriva Jandarmeriei au fost depuse la Parchetul General in urma violentelor din Piata Victoriei din data de 10 August.

Publicat: 12 sept. 2018, 14:36 Autor: D. C. Life
Tags:
Pe aceeași temă