Patru luni de la accidentul de la Jibou. Mesaj cutremurator

Publicat: 10 sept. 2018, 18:22 Autor: Simona News 3

Chiar daca accidentul s-a petrecut acum 4 luni, Adelina, sora uneia dintre victime, inca nu-si poate reveni. Aceasta a postat un mesaj emotionant pe Facebook.

Madalina Parja, sora Adelinei, trebuia sa implineasca azi frumoasa varsta de 21 ani. Insa un teribil accident i-a curmat viata.

„Astăzi eşti un înger care înfrumuseţează cerul, astăzi te uiţi la noi de acolo de sus fără a spune un cuvânt! Astăzi trebuia să fie despre tine, omul care nu a greşit nimănui cu nimic, care a fost mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de ce s-a întâmplat!

Patru luni de la accidentul de la Jibou.  Mesaj cutremurator

Patru luni de la accidentul de la Jibou

Te port în suflet ca o icoană sfântă şi îmi lipseşti atât de mult, dar mai ales astăzi, când trebuia să îţi spunem cu toţii “La mulţi ani !”, putem doar să mergem să îţi punem o lumânare!

Am fost mereu nedespărtite şi cu siguranţă şi în aceste momente sărbătoream împlinirea a 21 de ani frumoşi şi sănătosi, dar planurile lui Dumnezeu au fost altele! Ai plecat mult prea devreme de langă noi, dar locul tău nu îl va ocupa nimeni niciodată şi mai ales amintirea ta va rămane mereu vie în inimile noastre!

În fiecare seară mă întâlnesc cu tine prin rugăciune şi aş vrea să îţi spun câte s-au întâmplat şi câte au mai fost de când ai plecat, dar niciodată nu îmi răspunzi! Surioara mea, ştiu că nu ai murit şi ne vezi de acolo de sus, aşa că mă rog la Dumnezeu să ne întărească şi mă gândesc că măcar ţie ţi-e bine!

Te vom purta mereu în sufletele noastre, în inima noastră şi în tot cugetul nostru, Pala a noastră! Dumnezeu să rânduiască odihna ta veşnică şi să te ierte, inimă mea!”, a scris sora ei pe o retea de socializare.

In accident au fost implicate 4 tinere studente. Autoturismul in care se aflau a fost lovit de tren, in timp ce se intorceau de la festivitatea de absolvire a facultatii. Singura care a supravietuit a fost soferita.

Aceasta nu s-a asigurat cand a traversat o cale ferata, moment in care un tren a trecut si s-a intamplat nefericitul accident.

Publicat: 10 sept. 2018, 18:22 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă