Un barbat a intrat cu masina pe o pista din aeroport

Publicat: 10 sept. 2018, 16:49 Autor: Simona News 3

Mare le-a fost mirarea atat pasagerilor, cat si angajatilor aeroportului, cand un barbat a patruns cu masina pe una dintre pistele aeroportului din Lyon.

Inca nu se stie de ce barbatul a decis sa patrunda cu masina pe aeroportul Lyon-Saint-Exupéry. Putem doar presupune ca era foarte grabit si nu voia sub nicio forma sa piarda vreo cursa.

Totul s-a intamplat azi, cand masina a fost vazuta circuland pe una din pistele aeroportului, insa toata „distractia” n-a durat foarte mult, barbatul fiind retinut de catre fortele de ordine.

Potrivit AFP, in urma incidentului, nu s-au inregistrat victime. Insa putem garanta ca foarte multi oameni s-au amuzat pe seama soferului dornic de aventura.

Un barbat a intrat cu masina pe o pista din aeroport

Un barbat a intrat cu masina pe o pista din aeroportSoferul are „antecedente”, deoarece in urma cu putin timp a fost vazut mergand cu foarte mare viteza pe contrasens pe una din autostrazile din preajma aeroportului.

Soferul a fost inchis temporar, pana la ora 18:00, dupa cum au informat cativa pasageri, martori ai acestui incident. Insa prinderea lui nu a fost tocmai simpla, barbatul simtind adrenalina si mergand cu foarte mare viteza, chiar daca stia ca este urmarit de fortele de ordine.

Un barbat a intrat cu masina pe o pista din aeroportA fost nevoie de interventia a 20 de masini ale politiei, a jandarmeriei, a serviciului vamal dar si a unui elicopter pentru a opri masina si a prinde faptasul. Soferul indisciplinat se afla in arest la sediul Jandarmeriei pentru transporturi aeriene.

Publicat: 10 sept. 2018, 16:49 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×