Pufuletii romanesti ajung chiar pana in Dubai! Mamaliguta la punga ajunge pana la 40 de mil de euro productia!

Publicat: 31 iul. 2018, 13:13 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Pufuletii sunt la mare cautare nu doar in Romania, ci si peste hotare.

Pufuletii romanesti ajung peste hotare, chiar pana si in Noua Zeelanda. Anul trecut contractele s-au incheiat la un pret de peste 15 milioane de euro, iar producatorii romani trimit lunar sute de transporturi cu pufuleti in peste 22 de tari. Acestia se trimit chiar si in Omar, Kuweit, Dubai si Noua Zeelanda.

Pufuletii clasici sunt un brand in tara noastra, de aceea ii vor si strainii, satui fiind de gustul pufuletilor lor expandati, plini de arome exotice. Oamenii, pe langa faptul ca prefera gustul romanesc, sunt dispusi clar sa dea pe ceva de calitate 2 euro sau 3 dolari ori chiar o lira sterlina pe ei.

Directorul firmei, Eliodor Apoestolescu spune ca e incantat de vanzarile acestora peste hotare.

Pufuletii romanesti ajung chiar pana in Dubai!

Pufuletii clasici sunt un brand in tara noastra, de aceea ii vor si strainii, satui fiind de gustul pufuletilor lor expandati, plini de arome exotice.

„Am reusit sa trimitem primele containere, primele exporturi catre Kuweit si Omar. Bariera vanzarilor catre comunitati de romani am depasit-o acum 7-8 ani. Cererea a venit dinspre consumatori catre noi. Procentul este undeva 60% la export, 40% intern.”

Pufuletii au aparut si pe rafturile benzinariilor acestora, dar inca de acum 20 de ani pufuletii facuti in Romania au aparut in magazinele cu specific romanesc de peste hotare.

De curand au asaltat si lanturile eutopene de hipermarket, iar producatorii locali din Germania si Austria au inceput sa-i fabrice si ei, numindu-i tot ” „Pufuleti”, pentru ca asa ii stie oricine di nlumea intreaga.

Sursa: stirileprotv.ro

Publicat: 31 iul. 2018, 13:13 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă
×