Oksana Shachko, gasita moarta la Paris! Cum a murit celebra femeie?

Publicat: 25 iul. 2018, 13:53 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Femeia de 31 de ani a fost gasita moarta in apartamentul sau din Paris.

A fost gasita moarta la Paris! Cauza mortii inca nu a fost confirmata oficial. Oksana Shachko, co-fondatoarea miscarii FEMEN,in varsta de 31 de ani, a fost gasita moarta la Paris, relareaza Reuters.

Desi nu a fost confirmata moartea acesteia, cauza decesului, cel mai probabil ar fi fost sinuciderea. Ipoteza este sustinuta de faptul ca la locul incidentului, a fost gasit is un bilet de adio.

Colega sa, Anna Gutol, co-fondatoare a miscarii Femen a postat un mesaj plin de regret catre colega sa pe pagina sa de Facebook.

„Ne-a parasit Oksana Shachko, cea mai curajoasa(…) impreuna cu apropiatii si familia ei, suntem in doliu si asteptam versiunea oficiala a politiei. Pentru moment, ceea ce stim este ca(…) trupul Oksanei a fost gasit in apartamentul sau din Paris. Potrivit prietenilor sau, ea a lasat o scrisoare de adio!”

De asemenea, si membrii grupului FEMEN au postat pe blog-ul organizatiei un mesaj cuprins de durere.

„Odihneasca-se in pace! Curajoasa Oksana Shachko ne-a parasit. Plangeam impreuna cu familia si prietenii si asteptam versiunea oficiala a politiei in legatura cu ce s-a intamplat. Pentru moment, stim ca Oksana a fost gasita moarta ieri, 23 iulie, in apartamenul ei din Paris.”

Oksana Shachko, gasita moarta la Paris! Cum a murit celebra femeie? Grupul FEMEN a fost fondat in Kiev, in anul 2018, de catre Oksana Shachko, Anna Guto si Inna Shevchenko. Acesta a devenit cunoscut in Europa pentru protestele topless impotriva turismului sexual, homofobiei si institutiilor religioase.

Oksana a fost exilata in Franta, in anul 2013, unde a primit azil politic. Aceasta a parasit organizatia si si-a continuat activitatea de pictorita.

Sursa: viva.ro

Publicat: 25 iul. 2018, 13:53 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Tags:
Pe aceeași temă
×