50 Cent si-a vandut una dintre case cu 3 milioane de dolari si toti banii ii va dona in scopuri caritabile! Vila are 21 de dormitoare si 25 de bai

Publicat: 02 Apr. 2019, 14:27 Vedete

Rapperul 50 Cent a fost foarte aproape de faliment in ultimii ani iar acum incearca sa isi lichideze proprietatile si chiar sa faca si acte caritabile cu banii ramasi.

50 Cent si-a vandut una dintre case cu 3 milioane de dolari si toti banii ii va dona! Rapperul in varsta de 43 de ani tocmai a finalizat o afacere foarte proasta dupa ce a vandut cu doar 3 milioane de dolari o vila pe care in 2007 a platit 18,5 milioane de dolari.

50 Cent, pe numele lui adevarat, Curtis James Jackson III tocmai a anuntat ca banii pe care ii va incasa din vanzarea acestei case ii va dona fundatiei sale, G Unit pentru a-i distribui sub forme de burse copiilor din zonele defavorizate din punct de vedere economic.

Casa este un adevarat hotel pentru ca are 21 de dormitoare si 25 de bai, iar asta sunt doar 2 dintre lucrurile care uimesc la aceasta proprietate. 50 Cent a tinut-o pe piata mai multi ani timp in care a tot scazut pretul sperand ca cineva o sa o cumpere.

50 Cent si-a vandut una dintre case cu 3 milioane de dolari

El a cumparat-o de la Mike Tyson in 2007 si a platit pentru ea 18,5 milioane de dolari iar la vremea respectiva fostul campion mondial i-a spus ca vrea sa vanda casa pentru ca nu-si mai poate permite sa o intretina.

Alte lucruri care fac aceasta proprietate cu adevarat unica este faptul ca are o sala de fitness, un studio de inregistrari, o sala de forta, pisca, un cinematograf interior si teren de squash.

50 Cent va dona 3 milioane de dolari

Stilul de viata opulent al lui 50 Cent a fost motivul pentru care si-a dorit aceasta casa „mamut”, dar acum cand deja rapperul are 43 de ani petrecerile si sutele de invitati care veneau la el acasa su inceput sa nu prea mai existe.

Toata proprietatea se intinde pe 70.000 de metri patrati si este situata in Farmington, Connecticut iar pe langa toate cele de mai sus are chiar si un club de noapte propriu unde pe pereti sunt desenate busturi cu 50 Cent si sunt amplasate mai multe bare de striptease.

Publicat: 02 Apr. 2019, 14:27 Vedete
Pe aceeași temă