Zile de coșmar pentru Valeria Arnăutu, după ce și-a pierdut ambii părinți în decurs de două săptămâni

Publicat: 24 Nov. 2021, 13:16 Vedete

Îndrăgita artistă de muzică populară a fost îngenuncheată de durere după ce și-a pierdut ambii părinți în decurs de o săptămână. Tatăl Valeriei Arnăutu a murit în același spital în care și-a găsit sfârșitul și Petrică Mâțu Stoian. 

Valeria Arnăutu a mărturisit că înainte de cumplita tragedie a avut vise premonitorii. Tatăl artistei avea 84 de ani și se simțea bine înainte ca boala să îl răpună într-un pat de spital. Acesta a murit tot în spitalul din Reșița în care și Petrică Mâțu Stoian și-a găsit sfârșitul.

Evenimentele din ultima vreme m-au făcut să reevaluez viața, valorile… tot! Sentimentele nu se pot scrie în cuvinte. Mi-a fost enorm de greu când a plecat tatăl meu, mai ales că nu ne așteptam. A făcut o formă ușoară de covid. A fost la doctor, l-au trimis acasă să se trateze. El era foarte atent, mânca sănătos. Și după ce s-a dus acasă cu tratamentul aferent, a doua zi a făcut accident vascular cerebral. Când am aflat și de bietul Petre, cumva s-a reeditat durerea gândindu-mă la același loc.

Valeria Arnăutu a avut vise premonitorii

Cam în 12 zile s-a stins și mama. Ea a fost suferindă de ani buni. Chiar anul ăsta am mers tot mai des s-o văd. Avea de peste 30 ani o boală autoimună pe care a ținut-o în frâu cu tratamente. Era conștiincioasă, iar noi am făcut tot ce era omenește pentru ea. Mă simt cu sufletul pustiit. Chiar azi noapte am visat-o pe mama. Eram în casa părintească, eram singură, aveam senzația de gol și pustiu. M-am întors și am încuiat poarta”, a declarat Valeria Arnăutu pentru Star Popular.

Artista susține că înainte de acest episod, și-a visat bunica în fiecare noapte timp de o lună jumate.

Eu nu sunt un om superstițios, dar cu vreo lună jumate înainte să se întâmple aceste tragedii, în fiecare noapte o visam pe bunica mea maternă”.

Publicat: 24 Nov. 2021, 13:16 Vedete
Pe aceeași temă