Carmen Harra, previziuni terifiante pentru 2022: ”O să vedem foarte multe atacuri în România!”

Publicat: 31 dec. 2021, 21:09 Autor: Dora Bazavan Vedete

De ce nu și-a refăcut viața până acum, deși a trecut destul de mult timp de când soțul ei a decedat și este o femeie singură, dar și dacă vom scăpa sau nu de această pandemie care pare că nu se mai termină, Carmen Harra a făcut dezvăluiri exclusive pentru CIAO.RO!

Reporter: Vine sau nu al treilea război mondial, în condițiile date? Ce părere aveți? Cum stăm la acest capitol cu tot ceea ce se întâmplă la ora actuală în lume?

Al treilea război mondial e declanșat într-un fel pentru că este un război biologic. Este o armă pe care noi am creat-o contra noastră. Suntem foarte destructivi și atunci suferim consecințele! Se pare că tot acest lockdown și tot ce am încercat să facem  ca să oprim extinderea acestui virus nu a funcționat. Nu a funcționat nici vaccinul așa cum  ne-am așteptat, de-asta s-a trecut la tot felul de vaccinari suplimentare, la booster și așa mai departe. În orice caz, acest lockdown nu ne ajută!

Când preconizati că se va termina toată această nebunie? Cât credeți că mai durează?

 Pe viitor, însă pe primăvară, încet-încet vom scăpa,  până la urmă o să ajungem la un fel de imunitate naturală pentru că se pare că vaccinările țin doar o perioadă scurtă. Într-o anume măsură vaccinul poate să ajute pentru că, în special  pe cei în vârstă îi poate proteja  de agravarea bolii. Dar în orice caz ce este important de știut este faptul că nu trebuie să ne panicăm, frica e mai rea ca orice virus și trebuie să trecem de această încercare!

Proteste și fenomene naturale extreme în 2022

Unde vă prind sărbătorile de iarnă? Cum ați întâmpinat Crăciunul, în America? 

Eu am sărbătorit Crăciunul dintotdeauna, chiar dacă sunt la căldură, în Miami. Urmez tradițiile, colindele, mâncarea de Crăciun. Doar că eu nu mai mănânc sarmale de 20 de ani și nu mai mănânc carne de porc, trecând pe o anume dietă care m-a ajutat să îmi păstrez sănătatea și să și slăbesc mai mult decât am crezut. Dieta a implicat scoaterea anumitor produse din alimentație, foarte bune la gust dar mai puțin bune pentru sănătate și organism. Bine, cu sărbătorile mai facem excepții. Am aici foarte mulți prieteni, copiii mei alături, așa că nu mi-a lipsit și nu îmi lipsește nimic.

Cu ce gânduri intrați în 2022?

2022 este un an care se vrea, din anumite puncte de vedere, mai balansat și mai benefic pentru fenomenul de  vindecare al acestui virus, care are, însă, relicvele lui 2021, în sensul că vom continua să mai fim surprinși de tot felul de  manifestări, proteste, fenomene naturale de tot felul, probleme extrem de grave  în ceea ce privește Rusia, Europa, foarte multe elemente care apar în  Anglia, legate de familia  regală, tot felul de discuții pe tema asta, surprize în ceea ce privește starea de sănătate a  Reginei Angliei și scaunul lui Putin în anul 2022.

Carmen Harra: ”Sunt aglomerată cu multe emisiuni”

Cum va fi anul 2022?

2022 are o vibrație energetică feminină. O să vedem foarte multe atacuri în România, la adresa lui Șoșoacădar și prezența ei foarte puternică pe plan politic.  O femeie intră într-o putere de forță în România în anul care vine pentru că de 3 ori energia 2 înseamnă o femeie la putere. Șoșoacă se și află în anul personal 2, născută în luna 11-a, care este și cifra 2, deci o marchează un punct în destin pentru anul 2022, dar va avea foarte multe probleme politice, încercând mulți să o saboteze și chiar nu m-ar surprinde un atentat la viața ei.

De ce nu v-ați refăcut viața până acum? Ce anume vă ține pe loc în acest sens?

Iubirea mea la ora actuală este pentru tot ce este frumos, pentru elevare conștiinței umane, pentru a-i ajuta pe cei din jur, fac nenumărate seminarii, scriu o carte nouă, îmi desfășor activitatea cu aceste lucruri și fericirea, de fapt, nu mi-o dă neapărat un partener de viață. Fericirea este în interiorul meu, nu e o stare de spirit, este legată de menirea noastră, de ce suntem noi. Putem fi fericiți din lucruri extrem de simple și dacă suntem împăcăți cu noi înșine și dacă avem o relație bună cu noi înșine, ceea ce încerc eu să am, în special, în ultima vreme!

Dezvăluiri despre fosta căsnicie

Am încercat să îmi transform viața în bine, din toate punctele de vedere, nu știu cât am reușit, dar măcar încerc în continuare. Scriu pentru revista Daily Mail, sunt destul de aglomerată în ultima vreme cu multe emisiuni aici. Lucrez la o nouă carte, am făcut multe colinde aici, am o activitate intensă! Le doresc tuturor Sărbători frumoase și fericite! Se resimt toate probleme care sunt în lume, extrem de puternic și în România, sper să reușim să trecem peste ele, să supraviețuim și acestei încercări, să învățăm ceva din lecțiile astea majore, să ne iubim, să fim mai buni.

Ce vă doriți pentru dumneavoastră pe plan personal de acum încolo?

Eu sunt foarte bine în lumea mea. Am avut o căsnicie superbă, nu îmi doresc neapărat încă una pentru că văd ce se întâmplă. La ora actuală oamenii nu mai înțeleg… De aceea am și scris o carte recent despre arhitipurile umane și cât de greu este să te implici cu adevărat într-o relație. Vedem o generație tânără care are foarte multe probleme în relație, vedem nenumărate divorțuri așa cum asistăm și în România, la oamenii pe care îi știm, dar câte divorțuri se produc la oamenii pe care nu îi știm, așa că este greu să îți găsești partenerul de viață! Oamenii, în general, fac compromisuri în relațiile lor și nu sunt neapărat cei mai fericiți, din nefericire. Vreau să le fie bine românilor!

Carmen Harra, despre despărțirile anului

Ce pronostic dați relației dintre Irina și Liviu Dragnea? Tocmai ce s-au despărțit, dar credeți că s-ar mai putea lăsa sau nu cu o nuntă ca în povești?

Liviu Dragnea, nu văd nuntă ca în povești. Din nefericire aș vrea să existe dar mi se pare că sunt niște probleme acolo care nu o să ducă la o finalitate fericită.

Nepotul lui Gabi Lunca, pilotul de curse Daniel Onoriu, se zbate între viață și moarte la spitalul Floreasca! Are probleme de sănătate, în urmă unei operații de micșorare a stomacului făcută în Turcia, i-au apărut complicații grave. Cum vedeți acest caz? Este Daniel într-o cumpănă a vieții sale, va scăpa sau nu de acest necaz! Familia e disperată și se roagă pentru el!

Eu personal cred că și-ar putea reveni. Operația nu a fost efectuată cum trebuie!

Se va împăca Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf?

Asta nu se va întâmpla niciodată!

 

 

Publicat: 31 dec. 2021, 21:09 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×