Walter Zenga și-a acoperit tatuajul cu numele soției! A scos-o definitiv din viața lui pe Raluca

Publicat: 30 Jan. 2021, 10:25 Vedete

În luna octombrie a anului trecut, fostul mare portar al Italiei anunța pe social media divorțul de cea care i-a fost soție timp de 17 ani.

Atunci s-au confirmat și zvonurile cu privire la despărțirea lor. Celebrul antrenor italian Walter Zenga a decis să se separe după 17 ani de mariaj de Raluca Irina Rebedea, cea care i-a fost soție și i-a dăruit doi copii superbi, Samira, o fetiță de 11 ani care îi seamănă leit și Walter junior, în vârstă de 8 ani. Motivul despărțirii pare să fie fost distanța dintre cei doi viitori foști soți, care s-au văzut din ce în ce mai rar din cauza pandemiei, dar și a răcealii relației care a intervenit între ei în urmă cu mai mult timp. Și dacă până acum 2-3 ani, pe brațul drept al antrenorului stătea scris la loc de cinste și la mare vedere numele frumoasei sale soții, Raluca, iată că odată ce între cei doi au intervenit certurile și neînțelegerile, se pare că Walter Zenga a decis să își reînnoiască tatuajul cu unul mai colorat și…mai interesant, care să nu îi mai amintească de trecut.

Probabil că nu mulți au sesizat schimbarea radicală care a avut loc pe mâna antrenorului și faptul că acesta a decis că a venit momentul să acopere tatuajul cu numele soție cu un altul nou, dar a trecut ceva timp de atunci. Se pare că atât Walter Zenga cât și Raluca au încercat să salveze aparențele căsniciei lor până când acest lucru a fost inevitabil. Surse din anturajul fostului cuplu spun că e doar o chestiune de timp până când se va pronunța divorțul și fiecare își va vedea oficial de treaba lui.

“Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră…Din respect pentru ceea ce am trăit împreună și pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!”, a fost mesajul postat de Walter Zenga in luna octombrie a anului trecut pe pagina sa oficiala de instragram, pe care, l-a si sters dupa putin timp, celebrul italian fiind profund dezamăgit de perioada pe care o traversează în viața sa privată.

 

 

 

Publicat: 30 Jan. 2021, 10:25 Vedete
Pe aceeași temă