Vrea să renunțe la titlu! Prințul Harry: ”Nu-mi mai spuneți Prinț!”

Publicat: 31 Mar. 2021, 12:30 Vedete

Prințul Harry a luat o altă decizie, după ce s-a angajat ca director executiv la un start-up din Sillicon Valley. Soțul lui Meghan Markle dorește să nu i se mai spună ”Prinț”.

Odată ce s-a alăturat startup-ului BetterUp din Silicon Valley, acolo unde va lupta pentru sănătatea mintală a oamenilor care îi vor cere ajutorul, fiind director executiv, Prințul Harry dorește să nu i se mai spună… ”Prinț”. Totuși, odată ce a ajuns să lucreze într-o echipă, Ducele de Sussex a întâmpinat o situație la noul loc de muncă – a insistat să nu i se spună așa la job. Alexi Robichaux, CEO al companiei, susține că Prințul Harry vrea să renunțe la titlurile regale, chiar și atunci când muncește, arată Ok Magazine.

BetterUp oferă servicii de coaching şi consiliere pe probleme de sănătate mintală. Pe site-ul web al companiei, Harry figurează ca parte a echipei de conducere, unde este descris drept „un veteran umanitar, militar, avocat al sănătăţii mintale şi ecologist”.

Prințul Harry a declarat în repetate rânduri faptul că vrea să se implice activ în îmbunătăţirea vieţii celor care au nevoie de ajutor. Ducele de Sussex consideră că, prin coaching, oamenii au acces la „posibilităţi nesfârşite de dezvoltare personală, conştientizare sporită şi o viaţă mai bună în general.”

Câți bani ar fi primit cuplul Meghan Markle – Prințul Harry în urma apariției în interviul cu Oprah

Ducii de Sussex au reușit să ”revolte” opinia publică în urma interviului pe care l-au avut cu prietena lor apropiată, celebra Oprah Winfrey. Cei doi au făcut dezvăluiri care au legătură cu Familia Regală, căsnicia lor, viața de familie, proiectele, presa, situația financiară, despre micuțul Archie, despre a doua sarcină, dar și despre alte subiecte. În urma interviului, presa internațională a scris că Meghan Markle și Prințul Harry ar fi încasat milioane de dolari. Însă, adevărul este cu totul altul.

La momentul la care interviul a fost difuzat, peste 17 milioane de telespectatori au urmărit declarațiile cuplului. Potrivit Spynews, CBS ar fi plătit drepturi de autor și licențe în valoare de 7 milioane de dolari companiei lui Oprah Winfrey, Harpo Productions. Însă, cei doi nu au primit niciun ban, iar declarațiile au fost făcute fără a încasa vreo sumă de bani.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 31 Mar. 2021, 12:30 Vedete
Pe aceeași temă