Prinţul Harry, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale: ”Acest lucru a lăsat o gaură imensă în mine”

Publicat: 21 Mar. 2021, 12:41 Vedete
Prinţul Harry, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale: ”Acest lucru a lăsat o gaură imensă în mine”

Prinţul Harry a scris despre moartea mamei sale într-o carte pentru copiii aflaţi în doliu, cu ocazia Zilei Naţionale a Reflecţiei. Ducele de Sussex a încercat să îi încurajeze pe copiii cadrelor medicale care au murit în pandemia de COVID-19, povestindu-le acestora trauma prin care a trecut și el.

Ducele de Sussex a vorbit despre durerea morţii mamei sale într-o prefaţă a unei cărţi pentru copiii cadrelor medicale care au murit în pandemia de COVID-19.

Prinţul Harry a scris că moartea Dianei, prinţesa de Wales, în 1997, când avea el 12 ani, a lăsat „o gaură uriaşă în mine”, dar că a fost în cele din urmă plină de „dragoste şi sprijin”.

Cartea, Hospital By the Hill, spune povestea unui tânăr a cărui mamă moare în timp ce lucra în prima linie la un spital în timpul crizei COVID-19. Cartea este oferită copiilor îndureraţi, cu poveşti similare, în cadrul Zilei Naţionale a Reflecţiei care va fi săptămâna viitoare, o iniţiativă guvernamentală pentru a marca aniversarea începerii lockdown-ului în Marea Britanie, potrivit The Guardian.

„Dacă citeşti această carte, înseamnă că ţi-ai pierdut părintele sau pe cineva drag şi, deşi aş vrea să te pot îmbrăţişa chiar acum, sper că această poveste îţi va oferi confort în a şti că nu eşti singur”, a scris Prinţul Harry.

„Când eram mic, mi-am pierdut mama. În acel moment, nu am vrut să cred sau să accept acest lucru care a lăsat o gaură imensă în mine. Ştiu cum te simţi şi vreau să te asigur că, în timp, acea gaură va fi umplută cu atâta dragoste şi sprijin”, a mai povestit acesta.

Harry a mărturisit faptul că persoanele dragi care dispar pentru totdeauna sunt „mereu alături de tine şi vei fi legate de ele pentru totdeauna”.

„S-ar putea să te simţi singur, să te simţi trist, să te simţi supărat, să te simţi rău. Acest sentiment va trece. Şi îţi voi face o promisiune – te vei simţi mai bine şi mai puternic odată ce vei fi gata să vorbeşti despre cum te face să te simţi”, a mai spus acesta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 21 Mar. 2021, 12:41 Vedete
Pe aceeași temă