VIRAL! Asistenta medicală care a răbufnit: ”Doamne ferește să te îmbolnăvești în România că mori cu zile”

Publicat: 13 Mar. 2020, 13:25 Arhiva

Coronavirusul a creat panică printre cetățenii din România. De mai bine de o săptămână, aceștia au dat buzna în magazine pentru a face provizii, iar angajații abia mai fac față să reînnoiască stocurile. Mai mult decât atât, abia se mai găsesc în magazine spirt, hârtie igienică și alte substanțe care omoară bacteriile.

În ultima perioadă, cozile au început încă de la 7 dimineața, fiind instituită o regulă nouă în magazine: cei care merg la cumpărături trebuie să stea la cel puțin un metru distanță de ceilalți. Cozile se întind până afară, iar traficul a fost dat peste cap.

Nici situația în politica românească nu stă prea bine, căci după ce s-a descoperit că o persoană din Parlament ar avea coronavirus, deputații au fost rugați să se izoleze. Granița cu Serbia a fost închisă temporar.

Asistenta medicală care a răbufnit. Ce mesaj a transmis pe internet

Pe de altă parte, o asistentă medicală a răbufnit, după ce a văzut că zeci de mii de cetățeni români se întorc în țară din zonele afectate de coronavirus, în special din Italia. Aceasta a transmis un mesaj care a devenit viral imediat.

„Dragi persoane proaspăt venite din Italia, aveți un tupeu incredibil, o nesimțire fără margini și o ipocrizie cum rar am mai văzut. Acum o lună, pe aproape oricare «român» plecat în Italia îl întrebai ce părere are de România ar fi zis ca «e o țară de c%@$t», «nici vorbă să se mai întoarcă acasă», «Doamne ferește să te îmbolnăvești în România că mori cu zile» și lista poate continua.

Nu ați mai contribuit la sistemul de sănătate de ani buni de zile și totuși … în prag de epidemie veniți să vă trateze medici pe care până ieri îi înjurați și denigrați, să stați în spitale pe care le considerați sub nivelul vostru, să îmbolnăviți bătrâni și familii pe care le-ați lăsat în urmă. Aveți tupeu să vă plângeți de condițiile din carantină.

La ce vă așteptați? Știați unde veniți și mai știați și că e carantină. Puteați alege să rămâneți în Italia în confortul propriei case, dar, totuși, veniți acasă. Nu e problema că veniți, dar când plecați înapoi nu mai vorbiți urât de țara voastră, povestiți-le italienilor că țara voastră a închis școli, instituții pentru că știa că veniți și a făcut tot posibilul să nu ne îmbolnăvim toți.

Spuneți-le italienilor și cum în spitale ați găsit medici pregătiți, asistente și personal medical care lucrează până la epuizare să poată să vă trateze. Poate e momentul să vă gândiți cum ar fi arătat spitalele și locurile pentru carantină dacă toți cei care vă întoarceți plăteați impozite și lucrați acasă”, a spus asistenta, potrivit Cancan.

Publicat: 13 Mar. 2020, 13:25 Arhiva
Pe aceeași temă