Viorica de la Clejani, declarații șocante: ”A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe”

Publicat: 09 iun. 2021, 13:33 Autor: Andreea Voicu Vedete

Situația nu este una plăcută în familia Clejanilor, dezechilibrul pornind din seara în care Fulgy a fost oprit de oamenii de legii pentru un control de rutină. Acesta a fost supus unui alcooltest, la care a ieșit negativ, iar, mai apoi, a făcut un DrugTest, în urma căruia i-a ieșit un rezultat pozitiv la o substanță interzisă.

Viorica de la Clejani a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre situația în care se află fiul ei, Fulgy. Tânărul a fost luat de către oamenii legii de la locuință și dus la secția 11 de Poliție din Capitală, după ce ar fi fost reclamat de tatăl lui, în urma unor amenințări.

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, mama lui Fulgy a declarat faptul că primește pe social media mesaje de condoleanțe.

”A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate așa ceva? Lasă-mă Ioniță să vorbesc că nu mai pot. Lumea ne dorește răul și se bucură atunci când nu ne este bine! Sunt copiii mei și eu îi susțin așa cum sunt. Ăsta e copilul meu. Ce să fac acum, să îl omor? În țara asta nu vrea să mă vadă nimeni bine, dar dacă apari cu lucruri negative, atunci ești văzut și promovat. A greșit și asta e. Să mă lase toată lumea în pace! Sunt foarte nervoasă și supărată pentru că Fulgy e judecat. Ce a făcut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Să fie lăsat în pace și el și toată familia mea. Să mă lase Ioniță să vorbesc și eu că sunt mama lui până la urmă”, a mărturisit Viorica de la Clejani, citează Cancan.

Ce spune Ioniţă de la Clejani despre comportamentul fiului său

Ioniță de la Clejani a oferit pentru Antena Stars și primele declarații referitoare la reacțiile pe care le-a avut Fulgy, fiul lui, în ultimele zile. Celebrul cântăreț susține că fiul lui, în prezent, ”își caută calea” și apreciază ideea de a fi în centrul atenției.

“Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, a spus Ioniță de la Clejani.

De asemenea, Ioniță de la Clejani a continuat, potrivit Cancan, și a mărturisit faptul că fiul lui nu este internat, așa cum s-a spus inițial.

“Nu e internat. Ăsta e modelul lui de promovare. Uitați-vă, cum vorbești de lucruri bune, nici dracu nu te bagă în seamă, dar așa….Mi-a spus: «Tu ești bătrân». Exact ce face Snoop Dogg, e modul lui de a se promova. (…). Este foarte talentat: cântă cu chitara bass, cu clapa, este extrem de inteligent și frumos”, a continuat tatăl lui Fulgy.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video Youtube

Publicat: 09 iun. 2021, 13:33 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×