Viorel Lis se pregătește să devină tată la 77 de ani! Cine va moșteni toată averea lui

Publicat: 22 Jun. 2021, 09:22 Vedete

Viorel, soțul Oanei Lis, a făcut o serie de declarații referitoare la viața de cuplu, dar și despre dorințele pe care le are. Se pare că fostul edil al Capitalei își dorește să devină tată, mai ales că aceasta este cea mai mare dorință actuală a soției sale. 

Viorel Lis a ajuns la onorabila vârstă de 77 de ani, iar alături de el se află Oana Lis, cea care acum este psiholog cu acte în regulă. Fostul edil al Capitalei a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că își dorește ca soția lui să devină mamă și, mai mult decât atât, Viorel Lis dorește să îi lase moștenire totul Oanei.

”Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”, a spus Viorel Lis la Antena Stars.

De asemenea, Viorel Lis este impresionat și bucuros de faptul că Oana Lis îi poartă mult de grijă, având în vedere faptul că fostul edil suferă și de anumite afecțiuni: ”Nu mă așteptam să aibă atât de mult suflet, dar îmi dau seama că e pentru prima dată când am pe cineva cu adevărat lângă mine. Contează enorm, contează pentru că, chiar dacă stau foarte mult în pat, eu am ieșit doar la recuperare, e bine că e cu mine, mă simt foarte bine, adică trec peste ceea ce am”.

Oana Lis și-a luat certificat de părinte adoptator

Oana, soția lui Viorel Lis, a vorbit într-o emisiune de televiziune despre faptul că visul ei de a deveni mămică ar putea să devină realitate în curând. De când dorința i s-a intensificat, Oana Lis a început să treacă pragul instituțiile pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana Lis în emisiunea Star Magazine.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video youtube

Publicat: 22 Jun. 2021, 09:22 Vedete
Pe aceeași temă