Vrea să devină mamă! Oana Lis a făcut anunțul: ”Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator”

Publicat: 07 Dec. 2020, 10:20 Vedete

Oana Lis este cât mai aproape să își îndeplinească un vis, și anume acela de a deveni mămică. Soția lui Viorel Lis a mărturisit pentru Antena Stars că și-a luat certificat de părinte adoptator.

Oana, soția lui Viorel Lis, a vorbit într-o emisiune de televiziune despre faptul că visul ei de a deveni mămică ar putea să devină realitate în curând. De când dorința i s-a intensificat, Oana Lis a început să treacă pragul instituțiile pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator, arată Cancan.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana Lis în emisiunea Star Magazine.

Adevăratul motiv pentru care soțul ei, Viorel, nu a mai apărut la TV

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. În ultimul an, fostul edil nu a mai apărut pe micile ecrane, iar soția sa, Oana, explică și care sunt, de fapt, motivele.

Nu este un secret că Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate. Oana, soția sa, a fost și este mereu alături de el. Ea a explicat într-un interviu care sunt motivele pentru care fostul edil Viorel Lis nu mai apare pe micile ecrane și cu ce probleme se confruntă în prezent. De-a lungul timpului, Viorel Lis a avut mici atacuri cerebrale, ultimul fiind în urmă cu un an. Obosind destul de repede în timp ce vorbește, Viorel preferă să rămână mai tăcut pentru a nu se pune în pericol.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, povestea Oana Lis la o emisiune tv, acum ceva timp.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 07 Dec. 2020, 10:20 Vedete
Pe aceeași temă