Oana Lis a mărturisit! Adevăratul motiv pentru care soțul ei, Viorel, a dispărut din atenția publică

Publicat: 23 Nov. 2020, 13:55 Vedete

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. În ultimul an, fostul edil nu a mai apărut pe micile ecrane, iar soția sa, Oana, explică și care sunt, de fapt, motivele.

Nu este un secret că Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate. Oana, soția sa, a fost și este mereu alături de el. Ea a explicat într-un interviu care sunt motivele pentru care fostul edil Viorel Lis nu mai apare pe micile ecrane și cu ce probleme se confruntă în prezent. De-a lungul timpului, Viorel Lis a avut mici atacuri cerebrale, ultimul fiind în urmă cu un an. Obosind destul de repede în timp ce vorbește, Viorel preferă să rămână mai tăcut pentru a nu se pune în pericol.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, povestea Oana Lis la o emisiune tv, acum ceva timp.

Viorel Lis nu a mai putut fi internat în spital din cauza pandemiei

Din cauza pandemiei de coronavirus, fostul edil nu a mai putut fi internat în spital: „Nu a mai putut să se interneze la spital. Ne-a fost teamă din cauza COVID-ului. Mergem la particular, dar și aici cu grijă. E o perioadă foarte grea. (…) Eu am închiriat cabinetul de psiholog, avem clienți online. Există o limită a rezistenței în fiecare. Când este atinsă, nu mai ai poftă să te justifici”, a spus Oana, arată Cancan.

Sursă foto: Capturi video youtube

Publicat: 23 Nov. 2020, 13:55 Vedete
Pe aceeași temă