Oana Lis, asaltată pe internet cu poze deocheate! Ce reacție a avut soția lui Viorel Lis

Publicat: 15 Jan. 2021, 15:27 Vedete

Oana Lis a cedat, după ce a început să primească din ce în ce mai multe imagini în mesageria privată de la diferiți bărbați. Mulți dintre aceștia îi trimit imagini deocheate, în timp ce încearcă să își ”demonstreze bărbăția”.

Ajunsă la vârsta de 41 de ani, Oana Lis este asaltată cu fotografii din partea bărbaților care încearcă să îi arată cât de ”dotați” sunt. Recent, soția fostului edil Viorel Lis, Oana, a cedat și a reacționat în urma lor.

“Nu-mi mai trimiteți d*#^-pic! Mă întreabă unul dacă îmi plac 23 cm!!!??? Ați văzut voi în filmele americane și ați copiat! Dacă sunt grasă și am fundul mare nu înseamnă că îmi place și mare! N-are legătură una cu alta! Se poate una să fie și slabă și largă!!! Se vede că v-au lipsit orele de educație sexuală la școală”, le-a transmis Oana Lis domnilor, arată Wowbiz.

În trecut, Oana Lis a mărturisit că este alergică la lichidul seminal

Oana Lis a mărturisit în cadrul unei emisiuni de televiziune faptul că este alergică la lichidul seminal. Astfel că, așa cum zicea ea, înainte de a face amor, trebuia să ia antihistaminice.

”Am dezvoltat o alergie la s*#^@. Nu știam ce e. Am fost la ginecolog. Se manifestă prin dureri abdominale, umflături în zona respectivă. Nici nu știam că există alergie la s*#^@. Am chemat și ambulanța și nu au știut ce să zică. Mi-e frică acum să mă mai atingă cineva. E chiar o dramă, psihologic e foarte nasol”, povestea ea.

Oana Lis și-a luat certificat de părinte adoptator

Oana, soția lui Viorel Lis, a vorbit într-o emisiune de televiziune despre faptul că visul ei de a deveni mămică ar putea să devină realitate în curând. De când dorința i s-a intensificat, Oana Lis a început să treacă pragul instituțiile pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana Lis în emisiunea Star Magazine.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 15 Jan. 2021, 15:27 Vedete
Pe aceeași temă