Oana Lis așteaptă să devină mămică! ”Eu am făcut tot ceea ce ține de mine”

Publicat: 13 Jan. 2021, 09:37 Vedete

Este cât mai aproape de îndeplinirea unui vis: Oana Lis va deveni în curând mămică, iar vedeta a reușit să facă toate demersurile necesare pentru acest lucru. În luna decembrie, ea anunța că și-a luat certificat de părinte adoptator, iar în curând minunea se va întâmpla.

Visul de a deveni mămică se va concretiza cât de curând! Oana și Viorel Lis vor deveni, oficial, părinți, iar soția fostului edil a mărturisit la Antena Stars că a pornit toate demersurile necesare pentru acest lucru. Mai mult decât atât, Oana Lis așteaptă să fie sunată în acest sens.

”Eu am făcut tot ceea ce ține de mine. Acum aștept să fiu sunată atunci când se întâmplă în sistem o minune. Mi se pare normal să dureze timp. Am văzut comentarii pe Internet de la unele persoane că durează mult. Și o femeie care rămâne gravidă, durează 9 luni până când își vede copilul. Nu mai spun că în zilelele de astăzi femeile au probleme și durează 10 ani până să rămână gravide”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Soția lui Viorel Lis a mai mărturisit la TV faptul că are răbdare în tot acest proces, arată Spynews.

”Adică pentru mine nu este nicio problemă că durează. Mi se pare normal să dureze, pentru că nimic în viață care este frumos și minunat nu vine de pe o zi pe alta. Eu am făcut tot ce ține de mine și acum aștept să intervină destinul, Dumnezeu. Bineînțeles că am învățat să am și răbdare. Nu aveam înainte. Îți dai seama, când ești tânăr nu ai răbdare în general. Dar eu am învățat să am și asta mă ajută”, a mai adăugat ea.

Oana Lis și-a luat certificat de părinte adoptator

Oana, soția lui Viorel Lis, a vorbit într-o emisiune de televiziune despre faptul că visul ei de a deveni mămică ar putea să devină realitate în curând. De când dorința i s-a intensificat, Oana Lis a început să treacă pragul instituțiile pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana Lis în emisiunea Star Magazine.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 13 Jan. 2021, 09:37 Vedete
Pe aceeași temă