N-ai fi crezut! Ce propunere a primit Oana, după ce s-a căsătorit cu Viorel Lis! ”Regret că nu am făcut asta!”

Publicat: 17 Mar. 2021, 12:19 Vedete

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Recent, fostul edil al Capitalei s-a și vaccinat împotriva noului coronavirus. În cadrul unui interviu, Oana Lis a mărturisit un lucru pe care îl regretă.

Sunt de mulți ani împreună, însă până în acest moment, Oana și Viorel Lis nu au copii. Se pare că, potrivit mărturisirilor făcute de Oana Lis la Antena Stars, un lucru pe care îl regretă blondina este faptul că nu a acceptat în urmă cu șapte ani o inseminare plătită de către o persoană. Pe de altă parte, Oana Lis a făcut demersurile pentru a-și lua certificat de părinte adoptator.

„Un tren pe care îl regret ar fi faptul că cineva de la o emisiune, în urmă cu vreo șapte ani, a vrut să îmi plătească o însemninare. Îmi aduc aminte și acum, am refuzat, deși îmi plăteau o inseminare sau două și directoarea de emisiune mi-a zis: „Oana, să nu ajungi să regreți această decizie. Gândește-te și încearcă că nici nu știi dacă prinde o insemninare.” Dar uite, regret acum că nu am făcut lucrul acesta. Sunt trenuri și trenuri. M-am gândit să încerc, dar din cauză că Viorel are niște probleme acum nu m-aș mai putea insemina cu el. mai bine adopt decât să fac un copil cu cineva pe care nici nu l-aș cunoaște. Mi s-ar părea foarte ciudat”, a spus ea la Antena Stars.

Oana Lis și-a luat certificat de părinte adoptator

Oana, soția lui Viorel Lis, a vorbit într-o emisiune de televiziune despre faptul că visul ei de a deveni mămică ar putea să devină realitate în curând. De când dorința i s-a intensificat, Oana Lis a început să treacă pragul instituțiile pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana Lis în emisiunea Star Magazine.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 17 Mar. 2021, 12:19 Vedete
Pe aceeași temă