VIDEO. Vedete din România, bătute pe stradă. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Publicat: 11 aug. 2020, 22:12 Autor: Andreea Voicu Vedete

Lovite fără milă, multe dintre vedetele noastre care ajung în această ipostază refuză, din păcate, să depună plângere la Poliție.

Una dintre vedetele din România care a fost bătută este frumoasa cântăreață Alexandra Stan, care a trecut prin momente foarte grele. Fostul ei impresar a snopit-o în bătaie pe blondină, lăsându-i urme foarte grave pe corp. În urmă cu 7 ani, ea i-a cerut drepturile bănești, iar atunci i-ar fi aplicat o ”corecție” artistei.

Daniela Crudu, bătută de iubitul croat

O altă vedetă din România care a fost bătută cu bestialitate este Daniela Crudu. Cea mai recentă bătaie primită a fost de la fostul iubit, Seco Dubravko, care la începutul anului a și dat-o afară din casă, desculță, dimineața. Totul ar fi pornit pe fondul unei gelozii. A avut fața extrem de umflată și abia mai putea să își deschidă ochii.

„Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”, i-a spus Cruduța lui Dan Capatos atunci.

De asemenea, ea a mai avut o relație în trecut cu un fotbalist celebru, Mihai C., din care a ”ieșit” arsă cu țiara, ba chiar și bătută de câteva ori. Atunci chiar și Gigi Becali a intervenit în scandalul mediatizat: „Dacă e femeie uşoară o laşi şi gata, nu te apuci să o baţi. Dacă se mai întâmplă vreodată aşa ceva, vă promit eu că Mihai se duce la puşcărie! Mie îmi pare rău de Cruduţa. Ea trebuie luată de mână şi dusă la procuror să spună tot”, arată Eva.ro.

Mădălina Pamfile se află și ea în topul vedetelor din România care au fost agresate de iubiți. Astfel că, vedeta a fost tăiată pe mână de unul dintre fotbaliștii Stelei cu care a avut o relație. Dan Capatos povestea la un moment dat: „Mădălina are trei tăieturi de cuţit pe antebraţ! Se învoiau de la emisiune pentru că erau bătute!”.

Andreea Spătaru, păruită în plină stradă

De asemenea, și Simona Trașcă se află printre vedetele din țară care au primit o ”corecție” din partea celui drag. Blondina a fost bătută de Miguel de Italia, în direct, la ”Acces Direct”. Aceasta fusese acuzată că îi datorează 30.000 de euro bărbatului, dar ea nu a mai suportat să fie umilită și l-ar fi lovit pe fostul iubit. Apoi, Miguel i-a dat un pumn în față și a tras-o de păr.

Andreea Spătaru se află și ea în acest top. În anul 2008, ea a fost bătută de ”Boschet” (Ion Cojocea), la câteva luni după ce s-au despărțit. El a tras-o de păr și i-a vandalizat mașina.

Publicat: 11 aug. 2020, 22:12 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă