După câteva pahare a făcut spectacol pe plajă! Daniela Crudu şi-a „scuturat” fundulețul siliconat în fața unui grup de bărbăți înfierbântați

Publicat: 28 Jul. 2020, 22:52 Vedete

După ultimul mare scandal în care a fost implicată Daniel Crudu, cel în care și-a luat o super bătaie de la iubitul austriac, despre brunetă nu prea s-au mai auzit multe.

Ea și-a văzut liniștită de treabă… Party-uri, Instagram și, ups, cabinetul medicului estetician. Ca să retușeze ce a stricat iubitul bătăuș, Cruduța s-a gândit că i-ar face foarte bine să se mai tuneze puțin.

Puțin retuș la sâni, ceva retuș la fund.. bruneta nu mai arată deloc așa cum arăta atunci când s-a lansat în showbiz-ul românesc.

Dovadă clară sunt imaginile pe care le-au surprins colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, zilele trecute la mare.

Dezinvoltă și asumată, așa cum o știm, Cruduța își unduia fără grijă siliconul din fese și implanturile din sâni. În ciuda situației cumplite prin care a trecut la începutul anului, atunci când a fost băgată în spital la propriu de iubitul ei, „Cruduța” este acum în variantă all inclusive. Este clar și evident, nu s-a născut bărbatul care să-i vină de hac brunetei!

Bravo, fată dragă! Așa te vrem, în niciun caz nu mai vrem să citim astfel de declarații de la tine. ”Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, declara Daniela Crudu pentru Xtra Night Show la scurt timp de la declanșarea scandalului.

Publicat: 28 Jul. 2020, 22:52 Vedete
Pe aceeași temă