VIDEO Iker Casillas, cel mai sexy portar din lume, are o poveste impresionantă! Ce se ascunde în spatele succesului

Publicat: 05 Aug. 2020, 12:02 Vedete

Iker Casillas a intrat, de ieri, în legendă! Portarul care a scris istorie pentru naționala Spaniei și pentru Real Madrid și-a anunțat retragerea din activitate la 39 de ani, după ce a trecut prin încercări cumplite în ultimii ani. 

Considerat unul dintre cei mai sexy fotbalişti spanioli, Iker nu a avut parte numai de succes şi zâmbete, ba chiar a fost încercat de viaţă. În urmă cu mai bine de un an, sportivul a suferit un infarct miocardic. Casillas s-a simţit rău în timpul unui antrenamentul, a fost transportat imediat la spital, unde doctorii au constatat infarctul. Doctorii i-au montat lui Casillas un cateter care ajută la lărgirea diametrului vaselor de sânge pentru a ajuta la o circulație mai bună a sângelui. Practic, un tub subţire este introdus într-un vas mare de sânge care duce la inimă.

Vestea care l-a lovit crunt după infarctul miocardic

Soția sa, Sara Cabonero, a fost diagnosticată cu cancer ovarian, la numai câteva săptămâni după ce Iker a ajuns de la antrenament, direct în sala de operaţie. Sara Carbonero a anunțat cumplita veste pe o rețea de socializare. „Când încă nu ne-am revenit după un şoc, viaţa ne-a surprins din nou. De data aceasta eu am fost cea vizată de acest cuvânt, format din şase litere, pe care cu greu pot să îl scriu. În urmă cu câteva zile, în timpul unui control de rutină, medicii mi-au depistat o tumoare malignă şi am fost operată. Totul este bine şi din fericire am descoperit-o din timp, dar mai am câteva luni de bătălie în care trebuie să urmez tratamentul”, scria cunoscuta ziaristă spaniolă.

Mii de mesaje în doar câteva ore după ce şi-a anunţat retragerea

„Important este drumul pe care îl parcurgi şi oamenii care te însoţesc, nu destinaţia la care ajungi, pentru că asta cu muncă şi cu efort vine singură şi eu cred că pot spune fără ezitare că aceasta a fost calea şi destinaţia visată”, a scris Iker Casillas pe reţelele de socializare.

View this post on Instagram

Lo importante es el camino que recorres y la gente que te acompaña, no el destino al que te lleva, porque eso con trabajo y esfuerzo, llega solo y creo que puedo decir, sin dudar, que ha sido el camino y el destino soñado #Grac1as

A post shared by Iker Casillas (@ikercasillas) on

„Cel mai bun portar din lume!” „Îţi multumesc pentru tot!” „Multumesc, Iker! Esti o legendă şi o mare personalitate! Ai fost primul meu portar favorit!”, sunt doar câteva dintre mesajele scrie de fani pe pagina sa de Facebook.

Iker Casillas a avut o carieră de excepţie la Real Madrid, naţionala Spaniei şi FC Porto şi un palmares pe măsură în care strălucesc două triumfuri la EURO, unul la Cupa Mondială, cinci titluri de campion, trei trofee în Liga Campionilor, trei în Cupa Mondială a Cluburilor, patru în Supercupa Spaniei, două în Cupa Regelui, două în Supercupa Europei, iar în ultimii ani a obţinut două trofee lusitane, Cupa Portugaliei şi Supercupa Portugaliei. IFFHS l-a ales pe Casillas de cinci ori cel mai bun portar al lumii.

Publicat: 05 Aug. 2020, 12:02 Vedete
Pe aceeași temă