Vestea bombă a zilei! Un celebru fotbalist a anunţat că se retrage. Mii de mesaje în doar câteva ore

Publicat: 04 Aug. 2020, 15:48 Vedete

Portarul spaniol Iker Casillas şi-a anunţat retragerea din fotbal, la un an şi două luni de la atacul de cord pe care l-a suferit. Celebrul fotbalist are 39 de ani.

„Important este drumul pe care îl parcurgi şi oamenii care te însoţesc, nu destinaţia la care ajungi, pentru că asta cu muncă şi cu efort vine singură şi eu cred că pot spune fără ezitare că aceasta a fost calea şi destinaţia visată”, a scris Iker Casillas pe reţelele de socializare.

https://www.facebook.com/Iker.Casillas/posts/3473652052664995

 

„Cel mai bun portar din lume!” „Îţi multumesc pentru tot!” „Multumesc, Iker! Esti o legendă şi o mare personalitate! Ai fost primul meu portar favorit!”, sunt doar câteva dintre mesajele scrie de fani pe pagina sa de Facebook.

Iker Casillas a avut o carieră de excepţie la Real Madrid, naţionala Spaniei şi FC Porto şi un palmares pe măsură în care strălucesc două triumfuri la EURO, unul la Cupa Mondială, cinci titluri de campion, trei trofee în Liga Campionilor, trei în Cupa Mondială a Cluburilor, patru în Supercupa Spaniei, două în Cupa Regelui, două în Supercupa Europei, iar în ultimii ani a obţinut două trofee lusitane, Cupa Portugaliei şi Supercupa Portugaliei. IFFHS l-a ales pe Casillas de cinci ori cel mai bun portar al lumii.

Ce mesaj i-a transmis Real Madrid fotbalistului

Clubul său de suflet a transmis un mesaj în care îi aduce un omagiu fostului portar: „Real Madrid doreşte să-şi arate recunoştinţa, admiraţia şi dragostea pentru una dintre cele mai mari legende ale clubului nostru şi ale fotbalului mondial. Cel mai bun portar din istoria lui Real Madrid şi a Spaniei a venit în casa noastră de la nouă ani. Aici s-a format şi a apărat tricoul nostru timp de 25 ani, devenind pentru totdeauna unul dintre căpitanii cei mai emblematici. Iker Casillas şi-a câştigat dragostea madrilenilor şi este o referinţă a valorilor care reprezintă Real Madrid”.

Publicat: 04 Aug. 2020, 15:48 Vedete
Pe aceeași temă