VIDEO. Drama Mariei Cârneci. În urmă cu un an, soțul artistei s-a prăpădit: ”A murit lucid, privindu-ne pe mine și nora mea”

Publicat: 26 Oct. 2020, 10:53 Vedete

Maria Cârneci a trecut prin momente foarte grele anul trecut, după ce soțul artistei s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani.

În data de 25 noiembrie a anului trecut, cântăreața Maria Cârneci a trecut prin momente foarte grele, după ce soțul artistei s-a stins din viață după o lungă suferință. Ani la rând, soțul artistei s-a luptat cu o boală nemiloasă, și anume cancerul de colon. Cu câteva luni înainte de tragedie, Romulus Petrescu suferise o intervenție chirurgicală, dar medicii au fost rezervați în privința stării de sănătate a bărbatului. În urma intervenției chirurgicale, acesta s-a confruntat cu mai multe complicații.

”A suferit enorm. S-a luptat cu boala, şi-a dorit să trăiască. Era fericit cu familia lui şi voia să se mai bucure de ei, dar Dumnezeu l-a luat la el. Romulus a avut un cancer de colon. Avea dureri îngrozitoare, dar nu s-a plâns. A fost un om bun şi pe Maria a iubit-o enorm”, spunea atunci o persoană apropiată pentru Click.

Drama Mariei Cârneci: ”A murit lucid, privindu-ne pe mine și nora mea”

“Nu ne-am certat niciodată să ne măscărim. Certurile erau de substanță și nu esență. A dispărut o lume în care eu găseam liniște și echilibru. A murit lucid, privindu-ne pe mine și nora mea. Am făcut cu schimbul la spital. El era trecut pe morfină, dar avea dureri groaznice. Suntem neputincioși, te uiți și vrei să faci ceva, dar nu știi ce. E cea mai urâtă fază.

L-a chemat pe Edi, i-a dat permisul, buletinul, tot. Pentru copil a fost un șoc, am intrat eu în rezervă, l-am ținut de mână și tot se văita și sufla greu. Mi-a spus că are o rugăminte la mine, mi-a zis să mă duc la el în dressing să îi scot costumul, cămașa albă cu palton. Eu știam ce vrea, dar îl întrebam ce să fac cu ele. Și-a dat seama că nu mai putea să mă abțin să nu plâng”, declara ea, arată evzmonden.ro.

Maria Cârneci: ”Să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie”

”Mult mă supără un dor, nici noaptea nu pot să dorm…”

În urmă cu ceva timp, cântăreața Maria Cârneci vorbea despre viața de familie. Ea și Romulus Petrescu au împreună un copil, pe Edi, pe care l-au crescut cu drag și multă iubire. Ziua când a aflat că a rămas gravidă a fost una dintre cele mai frumoase, spune artista.

“Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine. Sunt o femeie fericită şi extrem de mulţumită de ceea ce mi-a dat Dumnezeu! Fac tot ce-mi stă în putinţă pentru ca lucrurile să decurgă normal, dar singura părere de rău pe care o am referitor la familie este că nu am putut fi şi nu pot fi acasă de Sărbători. În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, declara artista pentru revista Taifasuri.

Maria Cârneci și Romulus Petrescu s-au cunoscut în urmă cu aproape patru decenii la un concurs muzical. Pe atunci, el era directorul hotelului în care artista de muzică populară s-a cazat. De-a lungul relației și, ulterior, al mariajului, cei doi au trăit fiecare clipă, s-au bucurat unul de prezența celuilalt şi nu concepeau ideea de a sta separaţi. După un timp, în viața lor a apărut unicul lor copil: Eduard.

Viața Mariei Cârneci, brăzdată de drame și lacrimi. A pierdut 6 persoane dragi într-un singur an

”Supărat e omul tare / Când se culcă și n-adoarme…”

Cântăreața a avut parte în trecut de o perioadă neagră: în doar un an, Maria Cârneci a pierdut șase persoane dragi: părinții, doi franți, doi socri. Alături de artistă au rămas fiul ei, nora, dar și cele două nepoțele.

”Am pierdut tată, mamă, doi frați, doi socri, într-un singur an! I-am iubit, le-am făcut toate rânduielile care se fac la noi la români. E dureros, dar știi… tot timpul Dumnezeu a lăsat nu uitarea, că nu poți să uiți, dar îți dă o altă bucurie… pe linie profesională, că au apărut nepoții. Și din colegii noștri au dispărut oameni tineri care mai puteau să trăiască”, a declarat artista înr-un interviu mai vechi.

Sursă foto: Arhivă Ciao, Arhivă Cancan

Publicat: 26 Oct. 2020, 10:53 Vedete
Pe aceeași temă