De ce a murit soțul Mariei Cârneci! Aceasta este boala cruntă de care suferea

Publicat: 28 Nov. 2019, 12:53 News

Cântăreața de muzică populară Mariei Cârneci este în doliu după ce mult iubitul ei soț, Romulus Petrescu, a pierdut lupta cu boala și a murit la vârsta de 65 de ani, pe 25 noiembrie.

Soțul artistei suferea de cancer la colon, iar în ultima perioadă a încercat din răsputeri să lupte cu boala necruțătoare.

Soțul Mariei Cârneci suferea de cancer la colon

Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci, suferea de o boală necruțătoare care l-a chinuit în ultimii ani de viață. În urmă cu câteva luni bărbatul cu care artista a fost căsătorită mai bine de 3 decenii a suferit o intervenție chirurgicală, dar tratamentul prescris de medici nu a reușit să-l pună pe picioare. Din nefericire, cancerul la colon a fost mai puternic, iar soțul cântăreței de muzică populară a decedat la vârsta de 65 de ani.

„A suferit enorm. S-a luptat cu boala, şi-a dorit să trăiască. Era fericit cu familia lui şi voia să se mai bucure de ei, dar Dumnezeu l-a luat la el. Romulus a avut un cancer de colon. Avea dureri îngrozitoare, dar nu s-a plâns. A fost un om bun şi pe Maria a iubit-o enorm”, a declarat o sursă din preajma familiei sale, potrivit click.ro.

Publicat: 28 Nov. 2019, 12:53 News
Pe aceeași temă