Jador se retrage din muzică! Artistul este suspect de cancer la colon: „Cariera mea se încheie aici!”

Publicat: 16 iun. 2023, 10:30 Autor: Camelia Vedete

Jador a anunțat de curând că se retrage din muzică! Artistul este suspect de cancer la colon, așa cum spun prietenii, de aceea este nevoit să se concentreze de acum numai pe sănătate.

Pe rețelele de socializare, Jador a postat imagini din spital, alături de descrierea.

Jador se retrage din muzică!

„Vă anunț, cu părere de rău, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! 

Ultima piesă va fi în luna decembrie… împreună cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea este mai importantă! Anul acesta, cât ne mai rămâne, sper ca dumnezeu să mă mai țină și să pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor muzica mea gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!”

Artistul este suspect de cancer la colon

La doar câteva ore după ce manelistul a transmis mesajul pe pagina sa de Instagram, mii de oameni au reacționat. Toți s-au întrebat ce se întâmplă cu artistul. Astfel, fratele cântărețului a vrut să lămurească situația, iar în cadrul unui interviu acordat recent a vorbit despre problemele cu care vedeta se confruntă. Se pare că Jador va face mai multe investigații, în perioada următoare, pentru a aflat concret dacă bănuielile pe care le are se adeveresc.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi.

Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu!

De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache, pentru Playtech Știri.

Publicat: 16 iun. 2023, 10:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă